- 24 Eylül 2018
- 97.374
- 292.814
DM pleaseBak şimdi cami dedin de aklıma geldi bu sabah namazdayken aklıma birşey geldi sonra oturdum kendi kendime güldüm herkeşler uyumuştu anlatamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DM pleaseBak şimdi cami dedin de aklıma geldi bu sabah namazdayken aklıma birşey geldi sonra oturdum kendi kendime güldüm herkeşler uyumuştu anlatamadım
Rabbim feraha çıkarsınAşko,beynim durmuyor ki olur olmaz her şeyi düşünüyorum
Amin aşkom cümlemizi inşallah. Senin işin de zor evet,geçecek diye ümit edelim,öyle olsunRabbim feraha çıkarsın
Bende karanlıkta uyuyamıyorum gece sıkıntılı
Ben de o günden beri geceleri uyuyamıyorum hissetmis gibi kalkmıştım o gece telefonu elime aldım baktım ki yüreğim sıkıştı her gece düsünüyorum bir sey olsa minoşumu nasıl alır korurum ya da cıkar mıyım bu binadan diye ve bu hic gitmiyor aklımdan beni cok yoruyorRabbim feraha çıkarsın
Bende karanlıkta uyuyamıyorum gece sıkıntılı
Allah korusun ,hiç kolay değilBen de o günden beri geceleri uyuyamıyorum hissetmis gibi kalkmıştım o gece telefonu elime aldım baktım ki yüreğim sıkıştı her gece düsünüyorum bir sey olsa minoşumu nasıl alır korurum ya da cıkar mıyım bu binadan diye ve bu hic gitmiyor aklımdan beni cok yoruyor
AminAmin aşkom cümlemizi inşallah. Senin işin de zor evet,geçecek diye ümit edelim,öyle olsun
Benim bu 2020 Elazığ depreminden beri vardı. Ama şimdi yaşadığım anlatılmaz. Uyuyorum kalp çarpıntısı ile utanıyorum. Ondan en iyisi uyumamakBen de o günden beri geceleri uyuyamıyorum hissetmis gibi kalkmıştım o gece telefonu elime aldım baktım ki yüreğim sıkıştı her gece düsünüyorum bir sey olsa minoşumu nasıl alır korurum ya da cıkar mıyım bu binadan diye ve bu hic gitmiyor aklımdan beni cok yoruyor
Allah korktuklarımıza uğratmasın canımBenim bu 2020 Elazığ depreminden beri vardı. Ama şimdi yaşadığım anlatılmaz. Uyuyorum kalp çarpıntısı ile utanıyorum. Ondan en iyisi uyumamak
Amin aşkomAllah korktuklarımıza uğratmasın canım
Valla benimde gördükçe psikolojim bozuluyor bu İstanbul senaryolarına artık geçiyorum izlemedenAmin aşkom
Bu uzmanlardan bizim aklımızı aldı zaten
Her kafadan başka ses zatenValla benimde gördükçe psikolojim bozuluyor bu İstanbul senaryolarına artık geçiyorum izlemeden
Aynen öyle yapacak bir şey de yok elimizdeHer kafadan başka ses zaten
Rabbim korusun aşkomValla benimde gördükçe psikolojim bozuluyor bu İstanbul senaryolarına artık geçiyorum izlemeden
6 şubattan sonra Adana depremi için gün veriyorlardı,depremin büyüklüğünü söylüyorlardı acayip korkuyordum. Adana demek Osmaniye demekti çünkü. Rabbim korusun bizleri.Amin aşkom
Bu uzmanlardan bizim aklımızı aldı zaten
Amin aşkom cümlemizi inşallahRabbim korusun aşkom
Şimdi Malatya ve Kayseri için uyarı yapıyorlar6 şubattan sonra Adana depremi için gün veriyorlardı,depremin büyüklüğünü söylüyorlardı acayip korkuyordum. Adana demek Osmaniye demekti çünkü. Rabbim korusun bizleri.
Allah korusun hepimizi her türlü kaza,beladan,afetlerdenAynen öyle yapacak bir şey de yok elimizde
Zaten büyük Marmara depremi için bir hafta sonra da olabilir,bir yıl sonra da diyorlar. Yani her an olabilir.Şimdi Malatya ve Kayseri için uyarı yapıyorlar
Takip etmiyorum ben hiç, denk gelirse de geçiyorumŞimdi Malatya ve Kayseri için uyarı yapıyorlar
Korkudan öleceğiz az kaldıZaten büyük Marmara depremi için bir hafta sonra da olabilir,bir yıl sonra da diyorlar. Yani her an olabilir.