Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Rabbim feraha çıkarsın 🤲
Bende karanlıkta uyuyamıyorum gece sıkıntılı🥺
Ben de o günden beri geceleri uyuyamıyorum hissetmis gibi kalkmıştım o gece telefonu elime aldım baktım ki yüreğim sıkıştı 😢 her gece düsünüyorum bir sey olsa minoşumu nasıl alır korurum ya da cıkar mıyım bu binadan diye ve bu hic gitmiyor aklımdan beni cok yoruyor 😢😢

Ben de o günden beri geceleri uyuyamıyorum hissetmis gibi kalkmıştım o gece telefonu elime aldım baktım ki yüreğim sıkıştı 😢 her gece düsünüyorum bir sey olsa minoşumu nasıl alır korurum ya da cıkar mıyım bu binadan diye ve bu hic gitmiyor aklımdan beni cok yoruyor 😢😢
Allah korusun ,hiç kolay değil

Benim bu 2020 Elazığ depreminden beri vardı. Ama şimdi yaşadığım anlatılmaz. Uyuyorum kalp çarpıntısı ile utanıyorum. Ondan en iyisi uyumamak🥺

X