- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Amin aretimAllah korusun hepimizi her türlü kaza,beladan,afetlerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin aretimAllah korusun hepimizi her türlü kaza,beladan,afetlerden
Öyle, kaçış yok,korksan ne olacak ?Zaten büyük Marmara depremi için bir hafta sonra da olabilir,bir yıl sonra da diyorlar. Yani her an olabilir.
Benim instagram akışı hep onlarla doluTakip etmiyorum ben hiç, denk gelirse de geçiyorum
Beynimizi okuyollaBenim instagram akışı hep onlarla dolu
Yok ben Malatya sayfalarını takip ediyorum. Orada başka konu yokBeynimizi okuyolla
Doğru ama yine de, geçen bir arkadaşla konuşuyoruz,anında Google ve keşfet o konuyla doldu her uygulama mikrofon izniyle çalışıyor,normaldirYok ben Malatya sayfalarını takip ediyorum. Orada başka konu yok
Aynen orası öyleDoğru ama yine de, geçen bir arkadaşla konuşuyoruz,anında Google ve keşfet o konuyla doldu her uygulama mikrofon izniyle çalışıyor,normaldir
Allah yardımcımız olsunBenim bu 2020 Elazığ depreminden beri vardı. Ama şimdi yaşadığım anlatılmaz. Uyuyorum kalp çarpıntısı ile utanıyorum. Ondan en iyisi uyumamak
Fazla koca yürekli
Numarası da tam uymuş
Canta agirsa kısa süre taşıması tamam da , bu olmaz beNumarası da tam uymuş
Aynı şeyi düşündümBizim asla olmazNumarası da tam uymuş
Öyle koca seçmek lazım aşko bu detayı atlamaCanta agirsa kısa süre taşıması tamam da , bu olmaz be
40 no dan selamAynı şeyi düşündümBizim asla olmaz
KiminleNeyse ki spor giyiyorum,ayak numaramız da aynı ahahahahaha
İlk kriter aşkoÖyle koca seçmek lazım aşko bu detayı atlama
Bazen 37 bazen 38 aşko40 no dan selam
Yakın bir arkadaşım var daKiminle