- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
Muhtemelen iki kişidir. Biri yazmış biri de imza bırakmıştır.Aynen bir cama imza atılmış birine de öyle yazmışlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen iki kişidir. Biri yazmış biri de imza bırakmıştır.Aynen bir cama imza atılmış birine de öyle yazmışlar
Herhalde canımMuhtemelen iki kişidir. Biri yazmış biri de imza bırakmıştır.
Vururlarsa sen de onlara vur ,bebeğime kiyamamKızçemin boks antrenmanındayız izlerken de içim gidiyor ya ringe atlayıp oğluna koşan anne gibiyim kenarda
Açılın ben anneyimVururlarsa sen de onlara vur ,bebeğime kiyamam
Yardım lazımsa geleyimAçılın ben anneyim
Yok artıkArabamın camına öleceksin yazmışlar
Tatlı olarak pasta var. Kurabiye yapacaksın. Birde börek yapsan.Aslında şerbetli tatlıda olur. Fazla tuzluya gerek yok.Doğum günü menüsü bulun bana. Akşam yemeğinden sonra gelecekler bize. Çünkü hava sıcak ve evde klima yok. Çay içerken ne ikram edebilirim başka? Salata olmaz. Leopar kurabiye yapmayı düşünüyorum. Başka ne olur?
Tuzlu olarak sarma geldi aklıma zahmetsiz dersen börek de olur mercimek köftesi, kandil simidi gibi bir tuzlu kurabiye deDoğum günü menüsü bulun bana. Akşam yemeğinden sonra gelecekler bize. Çünkü hava sıcak ve evde klima yok. Çay içerken ne ikram edebilirim başka? Salata olmaz. Leopar kurabiye yapmayı düşünüyorum. Başka ne olur?
tuzlu kurabiye de yapabilirsin yanına. Minik poğaça da olur tuzluDoğum günü menüsü bulun bana. Akşam yemeğinden sonra gelecekler bize. Çünkü hava sıcak ve evde klima yok. Çay içerken ne ikram edebilirim başka? Salata olmaz. Leopar kurabiye yapmayı düşünüyorum. Başka ne olur?
Yemekten sonra sarma, köfte yenir miTuzlu olarak sarma geldi aklıma zahmetsiz dersen börek de olur mercimek köftesi, kandil simidi gibi bir tuzlu kurabiye de
Yok yok bugün çok trafik yoğunluğu olan bir yere gidicem diye metrobüse bindim,gittim.Ay iki tane adam birdenbire kavga etmeye başladı onda da ,aha dedim keşfetlere düşeceğiz şimdi Kırk yılın başı biniyorum onda da arızalı tiplerin olduğunu denk getirdim buldum .Sıcak, Kalabalık bir yandan panik atak geldi ,nerede ise inip eşimiarayacaktım gel beni buradan al diye .Sonra sakinleşti ortalık Allah tanKukrim Arabam yazınca yine bir yerlerde istop ettirdi sandım bu çocuklar eskiden beni yıka yazardı şimdi öleceksin son günümüz gibi şeyler yazıyorlar
Ama pasta da var şerbetli tatlı baymaz mı?Tatlı olarak pasta var. Kurabiye yapacaksın. Birde börek yapsan.Aslında şerbetli tatlıda olur. Fazla tuzluya gerek yok.
Ya cano sormaYok artık
Yemek sonrası olacağı için salata meze tarzı olmaz ama bir tane tuzlu olmalı yine de. Tuzlu kurabiye tariflerine mi baksamTuzlu olarak sarma geldi aklıma zahmetsiz dersen börek de olur mercimek köftesi, kandil simidi gibi bir tuzlu kurabiye de
Doğum gününe gideceksem akşam yemeği yemem ben ondan yenmezse dolaba atılacak şeyler yaparım kendim deYemekten sonra sarma, köfte yenir mi
Evet yenmez. Onları eledim.Yemekten sonra sarma, köfte yenir mi
Bana kurabiye hep sade ya da nasıl söylesem basit gelirYani çeşitler arasında seçenekBirde Antep 'te yaOndan ağır bir menü olmalı diye düşünüyorumAma pasta da var şerbetli tatlı batmaz mı?
Pasta leopar kurabiye poğaça tuzlu bir kurabiye