Çocuk olunca sen diye bir şey kalmıyorJoyz küçük düşünüyor ama belki de Allah söyletiyorinşallah 3-4 sene ile yırtabilir.
Maşallah aşkomBilmiyorum ki aşkoama kiloları farklı oldu oğlum 3,250 ,0rtanca 3,520 ,küçük 3,750 gr doğdu
Gayet iyi maşallahO şuruplar hiç işe yaramıyor ya bende anlık bile rahatlatmıyor. O yüzden yediklerimden hiç keyif almadım. Yine de 6 kg aldım nasıl oldu bu
Onları da denedim, tahin dediler, badem dediler, soda dediler hiçGayet iyi maşallah
Elma ve süt bana iyi geliyordu.
Allah kolaylık versin canımOnları da denedim, tahin dediler, badem dediler, soda dediler hiç
Biri işe yaramadı
Ben hic bir sey icmedim resmen sıktım kendimi sonra öğrendim ki gaviscon iciliyormus zaten doğuma 1 hafta vardı icmiyim dedimOnları da denedim, tahin dediler, badem dediler, soda dediler hiç
Biri işe yaramadı
Yani oturarak uyuyordun kısacaAllah kolaylık versin canım
Ben en son birkaç yastık üst üste koyarak yatmaya başlamıştım. En son dört yastık koyuyordum
Ben de mide koruyucu ile biraz iyiyim 1 haftadır falan. HiçBen hic bir sey icmedim resmen sıktım kendimi sonra öğrendim ki gaviscon iciliyormus zaten doğuma 1 hafta vardı icmiyim dedim
Onu da denedim denemez miyim cıks olmadıSakız deneyebilirsin aslındaJOYz
Evet cok zor ve ben inadına yakan seyler yerdim bos boğazlığımBen de mide koruyucu ile biraz iyiyim 1 haftadır falan. Hiç
İçmek istemiyorum ama napayım zehir oluyor günüm gecem.
Vazgectim hic cignemeOnu da denedim denemez miyim cıks olmadı
Bir de benim çok kötü bi alışkanlığım var o sakızı hayatta çıkaramam, illa yutucam
Ay inşallah Nevoş ağzın bal yesinYapacak bir şey yoktu
Umarım senin geçer bazılarının altı aydan sonra geçiyor
HayırUyudunuz mu?
Değil İstanbul'da yaşıyorum .canım en zaten izmirde yaşamıyor muydun?