Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Benim biri bir gece uyurdu biri bir geceBu durumda ben hiç uyumazdım
Birgün 25-26 saat hiç uyumadım. Eşim sabah işten gelmiş İkiside ağlıyor ben uykusuzluktan bayılmışım
Kaynanamda bir gün ağladıkçalar hep aynısının altını değiştirmiş uykusuzluktan

Benim kızlar geç yatarlardı. Sabah gün doğar doğmaz uyanırlardı. Birgün arkadaşa gittik. Onun oğluda benim kızlarla yaşıt.
Doktor arada vermesi için uyku yapan bir ilaç vermiş. Dedi hadi sende var bugün uyu bariilacı verdik. Bizde eve geldik kızlar uyudu. Sabah yatacaklar diye eşimle oturduk. Sabah bizim kızlar aynı mesaide kalktılar 11 de arkadaşı aradım. Benim oğlan hala yatıyor dedi

Kaynanamda bir gün ağladıkçalar hep aynısının altını değiştirmiş uykusuzluktan
Benim kızlar 2 şer kilo doğdu. Hastanede uzun kaldık sarılık oldular. Çıkarken kalça çıktığı için ultrasona gittik. Ama küçükler ya tek pusete koyduk. Birini çıkardım doktor baktı. Sonra diğerini koydum. Doktor baktım ya dedi dedim bir tane daha var

Kaynanamında ilk ultrasonda ikiz dememişler tosuncuk bu maşallah demişler biri hep gizlemiş kendini doğuma yakın bir daha girmiş ikiz kayınpederim şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…