Kaynanamda bir gün ağladıkçalar hep aynısının altını değiştirmiş uykusuzluktanBenim biri bir gece uyurdu biri bir geceBu durumda ben hiç uyumazdım
Birgün 25-26 saat hiç uyumadım. Eşim sabah işten gelmiş İkiside ağlıyor ben uykusuzluktan bayılmışım
Verdiysen sorun yok boşverAskım ben yedim de ne oldu 22 kilo aldım82yi gördüm ya yürüyen balondum
Ben yalnız büyüttümYa benim halamın da ikizleri var ikisi de erkek.Ben arada yardımcı olmaya giderdim ama Allah ikiz bebeği olana kolaylik versin çok zor. Yani bazen halam boşluğa dalar öylece ağlardı elimden de bir şey gelmezdi.
4kg kaldı gidiyor yavas yavasVerdiysen sorun yok boşver
Benim kızlar 2 şer kilo doğdu. Hastanede uzun kaldık sarılık oldular. Çıkarken kalça çıktığı için ultrasona gittik. Ama küçükler ya tek pusete koyduk. Birini çıkardım doktor baktı. Sonra diğerini koydum. Doktor baktım ya dediKaynanamda bir gün ağladıkçalar hep aynısının altını değiştirmiş uykusuzluktan
Geçmeyen lohusa depresyonuBen yalnız büyüttüm
Bulantı ara sıra var, benim en başından beri çok yanıyor midem cayır cayır. Doktor en son mide koruyucu verdi çok içmek istemesem de mecbur kalıyorumTiksinme, bulantı yoksa sıkıntı yok
Maşallah nasıl tutturdunBen üçünde de 17 kilo aldım ne kadar adilim
Benim kızlar 2 şer kilo doğdu. Hastanede uzun kaldık sarılık oldular. Çıkarken kalça çıktığı için ultrasona gittik. Ama küçükler ya tek pusete koyduk. Birini çıkardım doktor baktı. Sonra diğerini koydum. Doktor baktım ya dedidefi bir tane daha var
Joyz küçük düşünüyor ama belki de Allah söyletiyorÖmrümüzü ele geçiriyorlar ne üç senesi
Kendimi avuturken ben işteÖmrümüzü ele geçiriyorlar ne üç senesi
Bende gaviscon içiyordum Mide yanması mideye olan baskıdan oluyor olabilir. Bende bulantı 9 ay sürdü.Bulantı ara sıra var, benim en başından beri çok yanıyor midem cayır cayır. Doktor en son mide koruyucu verdi çok içmek istemesem de mecbur kalıyorum
Benimkilerin cinsiyeti tam belli değildiKaynanamında ilk ultrasonda ikiz dememişler tosuncuk bu maşallah demişler biri hep gizlemiş kendini doğuma yakın bir daha girmiş ikiz kayınpederim şok
Bilmiyorum ki aşkoMaşallah nasıl tutturdun
O şuruplar hiç işe yaramıyor ya bende anlık bile rahatlatmıyor. O yüzden yediklerimden hiç keyif almadım. Yine de 6 kg aldım nasıl oldu buBende gaviscon içiyordum Mide yanması mideye olan baskıdan oluyor olabilir. Bende bulantı 9 ay sürdü.