Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Benim biri bir gece uyurdu biri bir gece🤣Bu durumda ben hiç uyumazdım:KK70:
Birgün 25-26 saat hiç uyumadım. Eşim sabah işten gelmiş İkiside ağlıyor ben uykusuzluktan bayılmışım🤣
Kaynanamda bir gün ağladıkçalar hep aynısının altını değiştirmiş uykusuzluktan :KK70:

Benim kızlar geç yatarlardı. Sabah gün doğar doğmaz uyanırlardı. Birgün arkadaşa gittik. Onun oğluda benim kızlarla yaşıt.
Doktor arada vermesi için uyku yapan bir ilaç vermiş. Dedi hadi sende var bugün uyu bari🤣ilacı verdik. Bizde eve geldik kızlar uyudu. Sabah yatacaklar diye eşimle oturduk. Sabah bizim kızlar aynı mesaide kalktılar:KK70: 11 de arkadaşı aradım. Benim oğlan hala yatıyor dedi:KK70:

Kaynanamda bir gün ağladıkçalar hep aynısının altını değiştirmiş uykusuzluktan :KK70:
Benim kızlar 2 şer kilo doğdu. Hastanede uzun kaldık sarılık oldular. Çıkarken kalça çıktığı için ultrasona gittik. Ama küçükler ya tek pusete koyduk. Birini çıkardım doktor baktı. Sonra diğerini koydum. Doktor baktım ya dedi:KK70: dedim bir tane daha var :KK70:

Benim kızlar 2 şer kilo doğdu. Hastanede uzun kaldık sarılık oldular. Çıkarken kalça çıktığı için ultrasona gittik. Ama küçükler ya tek pusete koyduk. Birini çıkardım doktor baktı. Sonra diğerini koydum. Doktor baktım ya dedi:KK70: defi bir tane daha var :KK70:
:KK70:Kaynanamında ilk ultrasonda ikiz dememişler tosuncuk bu maşallah demişler biri hep gizlemiş kendini doğuma yakın bir daha girmiş ikiz kayınpederim şok:KK70:

X