Kavrulan sıcaklar gidiyor yavas yavas canım
Gök de gürlüyor,inşallah yağar.Kavrulan sıcaklar gidiyor yavas yavas canım
Gecen 2 hafta önce böyleydi sonra gene geldi sıcaklar ama eskisi gibi değil benimde busene cok daha soguk gelecek ayni sıcaklar bizi kavruladığı gibi soğuktan eksilere epey düşecekGök de gürlüyor,inşallah yağar.
Ben geldiğimde uyudun herhaldeSadece 2 saat uyuyabildim.
Kış mevsiminin her türlü soğuğuna,çilesine okeyim ama yaz nooooGecen 2 hafta önce böyleydi sonra gene geldi sıcaklar ama eskisi gibi değil benimde busene cok daha soguk gelecek ayni sıcaklar bizi kavruladığı gibi soğuktan eksilere epey düşecek
Sabah ezanından sonra uyudum ama ne kadar sonra uyudum onu bilmiyorum. Şimdi de ayakta zor duruyorum ama burada hava kapalı,gök gürlüyor ve rüzgarlı.Ben geldiğimde uyudun herhalde
Ben de sekizde uyudum 11 de uyandımSabah ezanından sonra uyudum ama ne kadar sonra uyudum onu bilmiyorum. Şimdi de ayakta zor duruyorum ama burada hava kapalı,gök gürlüyor ve rüzgarlı.Balkona tünedim çay içip duruyorum.
Ben kalkmışım sen uyumuşsun.Ben de sekizde uyudum 11 de uyandım
Afiyet olsun ben de kahve içiyorum
Kis enazında 23 derecede evde rahatlıkla oturuyorsunKış mevsiminin her türlü soğuğuna,çilesine okeyim ama yaz noooo
Ya en basitinden üşüyünce giyiniyorsun ve ısınıyorsun ama yazın soyunsan da bir faydası olmuyor yine yanıyorsun. Kış mevsimi galp ben.Kis enazında 23 derecede evde rahatlıkla oturuyorsun
Aynen öyleYa en basitinden üşüyünce giyiniyorsun ve ısınıyorsun ama yazın soyunsan da bir faydası olmuyor yine yanıyorsun. Kış mevsimi galp ben.
Vallahiii aynen öyle yanii zaten gecen sene lohusamda yazdan nefret ettim ağladım resmen dahada hic sevemedim yazıYa en basitinden üşüyünce giyiniyorsun ve ısınıyorsun ama yazın soyunsan da bir faydası olmuyor yine yanıyorsun. Kış mevsimi galp ben.
Ay şimdi gördüm ikiye düşmüş fark
Kimse akıl vermedi rafa kalktı
Ne satmayı düşünüyordunKimse akıl vermedi rafa kalktı
Takı satmayı düşünüyordum yapabilir miyim yapanlar önerir mi diye kimse shopiere girmemis amaNe satmayı düşünüyordun