Hatasını anlayacağını düşünmüyorum. Zaten bundan sonra istesem de o kişiye eskisi gibi davranamam. Some akrep Burcu problems.Belki telafi eder,insan bazen değer verdiklerini de istemese de üzebilir ama gönlü kırık bırakmaz .Senin için o kadar değerli ise umarım hatasını çabuk anlar.
Anlamıyorsa da hiç uykularını kaçırmasın
Benim kız hep bu saatte hıckırıgı tutardı doğdu 2-3 ay bu saatlerde uyanık hıckırıgı vardı ay kriz gecirirdim oturup ağlamıslıgım varDemek uyku eğitimi anne karnında başlıyor
Joyz yeni nick: UYUMUYORLAR. ahahajabsjdBunlar da zaten karnımdaki gibi olacaksa doğunca da gece gündüz uyumuyor sıpalar, şimdiden 3 4 seneyi gözden çıkardım ben de
Ay Evet ortak duyumlarım hep anne karnında nasılsa doğunca da öyle oldukları yönündeydi zaten, naneyi yedikArkadaşım doğum yaptı üç ay olacak onunki de hamile iken hiç uyutmuyordu,şimdi de geceleri uyumuyor hiç.Geçenlerde hastaları olsu ben baktım bir hafta aman Allah ımKucağımdan indirdiğim gibi açıyor gözleri şapşik ya
Bence öyleDemek uyku eğitimi anne karnında başlıyor
Hıçkırıkları bile oldugu gibi devam ediyor yaniBenim kız hep bu saatte hıckırıgı tutardı doğdu 2-3 ay bu saatlerde uyanık hıckırıgı vardı ay kriz gecirirdim oturup ağlamıslıgım var
Sonra da artık durmuyorlar, susmuyorlar…Joyz yeni nick: UYUMUYORLAR. ahahajabsjd
Evet ama 3. Aydan sonra uyudu geceleri karnımda uyumazdı… çok şükür seninkilerde uyur insallahHıçkırıkları bile oldugu gibi devam ediyor yani
Benim oğlan hamile iken yan yatıyordu karnımda bacağını da bacağının üstüne atıyordu ayağıyla hep aynı yeri oyar gibi tekmeliyorduAy Evet ortak duyumlarım hep anne karnında nasılsa doğunca da öyle oldukları yönündeydi zaten, naneyi yedik
Bir de bu ikizlerde ağlama sorunu var. Diyelim ki iki bebek de uyuyor ama birisi ağlamaya başladı tak diğeri de ağlamaya başlıyor.Hıçkırıkları bile oldugu gibi devam ediyor yani
Ay ben keyifle hiç bi şey yiyemedim biliyor musun hala da öyle hiç bi şeyden keyif almıyorum. Eyvahlar olsunBence öyle
Oğlumda hamilelikte uyku problemi yaşamadım düzenliydi. Oda maşallah beni hiç yormadı
İnan yediklerim bile sonrasında aynı oldu. Kızlarda yemek yiyemiyordum. Onlarda beni çok zorladı. Oğlanda sıkıntı yaşamadım. Çocuk ek gıdaya kuru dolmayla geçti bir kaşık mama yemedi
Benim biri bir gece uyurdu biri bir geceBir de bu ikizlerde ağlama sorunu var. Diyelim ki iki bebek de uyuyor ama birisi ağlamaya başladı tak diğeri de ağlamaya başlıyor.
Askım ben yedim de ne oldu 22 kilo aldımAy ben keyifle hiç bi şey yiyemedim biliyor musun hala da öyle hiç bi şeyden keyif almıyorum. Eyvahlar olsun
Sabah erken kalkmasınlar bana yeter aslındaEvet ama 3. Aydan sonra uyudu geceleri karnımda uyumazdı… çok şükür seninkilerde uyur insallah
3 4 seneyi gözden çıkardım diye boşuna demedik napalımBir de bu ikizlerde ağlama sorunu var. Diyelim ki iki bebek de uyuyor ama birisi ağlamaya başladı tak diğeri de ağlamaya başlıyor.
Ya benim halamın da ikizleri var ikisi de erkek.Benim biri bir gece uyurdu biri bir geceBu durumda ben hiç uyumazdım
Birgün 25-26 saat hiç uyumadım. Eşim sabah işten gelmiş İkiside ağlıyor ben uykusuzluktan bayılmışım