Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Hatasını anlayacağını düşünmüyorum. Zaten bundan sonra istesem de o kişiye eskisi gibi davranamam. Some akrep Burcu problems.

Ay Evet ortak duyumlarım hep anne karnında nasılsa doğunca da öyle oldukları yönündeydi zaten, naneyi yedik

Demek uyku eğitimi anne karnında başlıyor
Bence öyle
Oğlumda hamilelikte uyku problemi yaşamadım düzenliydi. Oda maşallah beni hiç yormadı
İnan yediklerim bile sonrasında aynı oldu. Kızlarda yemek yiyemiyordum. Onlarda beni çok zorladı. Oğlanda sıkıntı yaşamadım. Çocuk ek gıdaya kuru dolmayla geçti bir kaşık mama yemedi

Ay Evet ortak duyumlarım hep anne karnında nasılsa doğunca da öyle oldukları yönündeydi zaten, naneyi yedik
Benim oğlan hamile iken yan yatıyordu karnımda bacağını da bacağının üstüne atıyordu ayağıyla hep aynı yeri oyar gibi tekmeliyordudoktor bir kere ultrason verdi öyle yakaladı .Hala öyle uyur

Ay ben keyifle hiç bi şey yiyemedim biliyor musun hala da öyle hiç bi şeyden keyif almıyorum. Eyvahlar olsun

Bir de bu ikizlerde ağlama sorunu var. Diyelim ki iki bebek de uyuyor ama birisi ağlamaya başladı tak diğeri de ağlamaya başlıyor.
Benim biri bir gece uyurdu biri bir geceBu durumda ben hiç uyumazdım
Birgün 25-26 saat hiç uyumadım. Eşim sabah işten gelmiş İkiside ağlıyor ben uykusuzluktan bayılmışım

Benim biri bir gece uyurdu biri bir geceBu durumda ben hiç uyumazdım
Birgün 25-26 saat hiç uyumadım. Eşim sabah işten gelmiş İkiside ağlıyor ben uykusuzluktan bayılmışım
Ya benim halamın da ikizleri var ikisi de erkek. Ben arada yardımcı olmaya giderdim ama Allah ikiz bebeği olana kolaylik versin çok zor. Yani bazen halam boşluğa dalar öylece ağlardı elimden de bir şey gelmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…