Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Belki telafi eder,insan bazen değer verdiklerini de istemese de üzebilir ama gönlü kırık bırakmaz .Senin için o kadar değerli ise umarım hatasını çabuk anlar.
Anlamıyorsa da hiç uykularını kaçırmasın 🌸
Hatasını anlayacağını düşünmüyorum. Zaten bundan sonra istesem de o kişiye eskisi gibi davranamam. Some akrep Burcu problems.🤣

Arkadaşım doğum yaptı üç ay olacak onunki de hamile iken hiç uyutmuyordu,şimdi de geceleri uyumuyor hiç.Geçenlerde hastaları olsu ben baktım bir hafta aman Allah ım :confused: Kucağımdan indirdiğim gibi açıyor gözleri şapşik ya
Ay Evet ortak duyumlarım hep anne karnında nasılsa doğunca da öyle oldukları yönündeydi zaten, naneyi yedik :deli:

Demek uyku eğitimi anne karnında başlıyor 😂
Bence öyle 🤔
Oğlumda hamilelikte uyku problemi yaşamadım düzenliydi. Oda maşallah beni hiç yormadı🤔
İnan yediklerim bile sonrasında aynı oldu. Kızlarda yemek yiyemiyordum. Onlarda beni çok zorladı. Oğlanda sıkıntı yaşamadım. Çocuk ek gıdaya kuru dolmayla geçti bir kaşık mama yemedi🤣

Ay Evet ortak duyumlarım hep anne karnında nasılsa doğunca da öyle oldukları yönündeydi zaten, naneyi yedik :deli:
Benim oğlan hamile iken yan yatıyordu karnımda bacağını da bacağının üstüne atıyordu ayağıyla hep aynı yeri oyar gibi tekmeliyordu🤣doktor bir kere ultrason verdi öyle yakaladı 😂.Hala öyle uyur 🤭

Bence öyle 🤔
Oğlumda hamilelikte uyku problemi yaşamadım düzenliydi. Oda maşallah beni hiç yormadı🤔
İnan yediklerim bile sonrasında aynı oldu. Kızlarda yemek yiyemiyordum. Onlarda beni çok zorladı. Oğlanda sıkıntı yaşamadım. Çocuk ek gıdaya kuru dolmayla geçti bir kaşık mama yemedi🤣
Ay ben keyifle hiç bi şey yiyemedim biliyor musun hala da öyle hiç bi şeyden keyif almıyorum. Eyvahlar olsun 🥹

Bir de bu ikizlerde ağlama sorunu var. Diyelim ki iki bebek de uyuyor ama birisi ağlamaya başladı tak diğeri de ağlamaya başlıyor.
Benim biri bir gece uyurdu biri bir gece🤣Bu durumda ben hiç uyumazdım:KK70:
Birgün 25-26 saat hiç uyumadım. Eşim sabah işten gelmiş İkiside ağlıyor ben uykusuzluktan bayılmışım🤣

Benim biri bir gece uyurdu biri bir gece🤣Bu durumda ben hiç uyumazdım:KK70:
Birgün 25-26 saat hiç uyumadım. Eşim sabah işten gelmiş İkiside ağlıyor ben uykusuzluktan bayılmışım🤣
Ya benim halamın da ikizleri var ikisi de erkek.😬 Ben arada yardımcı olmaya giderdim ama Allah ikiz bebeği olana kolaylik versin çok zor. Yani bazen halam boşluğa dalar öylece ağlardı 😢 elimden de bir şey gelmezdi.

X