Ay ben hiç erken yatamadım ki hayatımda, hamilelik bile kar etmediYok yok sen erken yatmaya bak. Onlar senin düzene alışıyorlar
Hakkımız ödenmezAllah güc kuvvet sabır versin valla Analık zor zanaat
Sütlaç yaptım bugün alayım da geleyimKap ordan bir kısır gel
O zaman senin uykun gelir onlar uyumazAy ben hiç erken yatamadım ki hayatımda, hamilelik bile kar etmedi
İnşallah bu özelliğim bebekler gelince de işe yarar
Belki telafi eder,insan bazen değer verdiklerini de istemese de üzebilir ama gönlü kırık bırakmaz .Senin için o kadar değerli ise umarım hatasını çabuk anlar.
Heee ben de öyle pişiyor falan sandımKremalı kek ve yanında sarma olacak tabi tabak çok dolduğu için krema sarmaya sürülecekBelki börekte kremalı olur Ama tadı efso
At gitsin haketmiyorsaBelki telafi eder,insan bazen değer verdiklerini de istemese de üzebilir ama gönlü kırık bırakmaz .Senin için o kadar değerli ise umarım hatasını çabuk anlar.
Anlamıyorsa da hiç uykularını kaçırmasın
Belki böreklere şerbet bulaşmıştırHeee ben de öyle pişiyor falan sandımEn sevdiğim aşko benim de tatlı bulaşmış tuzlular tabağı
Aynen öyle aşkoAt gitsin haketmiyorsa
Olur insallahHakkımız ödenmezKıymeti olur mu bilmem
Ellerine sağlık canım ,yarasınSütlaç yaptım bugün alayım da geleyim
Öyle de severim benBelki böreklere şerbet bulaşmıştır
Bunlar da zaten karnımdaki gibi olacaksa doğunca da gece gündüz uyumuyor sıpalar, şimdiden 3 4 seneyi gözden çıkardım ben deO zaman senin uykun gelir onlar uyumaz
Ben kızlarda gece ağrıdan uyuyamıyordum. Onlarda sağ olsunlar 4 yaşına kadar beni hiç uyutmadılar
Anooww
Daha zamanın var sen erken yat belki işe yararBunlar da zaten karnımdaki gibi olacaksa doğunca da gece gündüz uyumuyor sıpalar, şimdiden 3 4 seneyi gözden çıkardım ben de
Arkadaşım doğum yaptı üç ay olacak onunki de hamile iken hiç uyutmuyordu,şimdi de geceleri uyumuyor hiç.Geçenlerde hastaları olsu ben baktım bir hafta aman Allah ımBunlar da zaten karnımdaki gibi olacaksa doğunca da gece gündüz uyumuyor sıpalar, şimdiden 3 4 seneyi gözden çıkardım ben de
Benim de canım cekti günlere gittikçe böyle cekiyorum geceleri bakıyorumAnoowwhepside güzel ama kuru patlıcan dolması bayılırım
Demek uyku eğitimi anne karnında başlıyorDaha zamanın var sen erken yat belki işe yarar
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Kemal Sunal gibiBenim de canım cekti günlere gittikçe böyle cekiyorum geceleri bakıyorum