Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Çok güzel bir şehir mutlaka gezilmesi gereken bir yerParam çok olsa balona biner miyim sanmıyorum30-40 bin vermeye değmez zaten korkarım

Birisi canımı sıktı yani kendimi kötü hissetmeme neden olacak bir şey yaptı uyusam geçerdi ama uykum da gelmiyor ki. İçim sıkılıyor,sol yanım komple ağrıyor. Hayrolsun inşallah.
Kelin merhemi olsa başına sürermiş
Ben senden beter takıyorum.
Ama boşver kimse için üzülmeye değmez

Keskem gündüz de uyusam gündüzleri bebenin totosuna kurt giriyor
Büyüyünce uyursun bende 2-3 sene öncesine kadar hiç gündüz uykusu uyuyamazdim anca eşim evde olursa

Şimdi çocuklar bir çok işini gördüğü için bana gerek kalmıyor fosur fosur uyuyorum uyudukca büyüyorum
Çok güzel bir şehir mutlaka gezilmesi gereken bir yerParam çok olsa balona biner miyim sanmıyorum30-40 bin vermeye değmez zaten korkarım
Öyleymiş .bizde yükseklik korkusu var ağlamak ve bağırmak için o kadar para vermezdim bende

Benimde var

Kelin merhemi olsa başına sürermiş
Ben senden beter takıyorum.
Ama boşver kimse için üzülmeye değmez
Abarttığımın farkındayım ama insan hiç beklemediği kişi tarafından üzülünce biraz fazla koyuyormuş. İnşallah bu son olmuştur.

Dört gözle büyümesini bekliyorum
Benim en küçügu 1. Sınıf bu sene yatacağım zaman diyorum kardeşin bişey isterse bakın .bir tek hala tuvalet ihtiyacına cozum bulamadım okulda ne yapacak bilmem gerisini hallediyorlar

Büyük oğlum maşallah çorba makarna herşeyi yapabiliyor öğrettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…