- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.484
En güzeli o bana aşkoAynen aşkomsen otobüse binip gel
Keskem gündüz de uyusam gündüzleri bebenin totosuna kurt giriyorBende aksine gece gündüz uyuyorum
Dün yanlış hatirlamiyorsam 5-6 saati ayakta geçirdim geri kalan vakitte hep uyudum
Parça parça geliyorlar dikkat çekmemek içinKalabalık değiller ama baksana
Çok güzel bir şehir mutlaka gezilmesi gereken bir yerSamsun'dan dönüşte arkadaşlar illa Nevşehir e gidelim ordan geçelim dediler ..eşim üstüne para verseler yine binmem balona dedi
Sonra arkadaşlar gitmiş hatta Nevşehir de otelde kalmışlar çok beğenmişler orayı
Birisi canımı sıktı yani kendimi kötü hissetmeme neden olacak bir şey yaptıNeyin var
Bence deBalıklar fosur fosur uyuyor ama sıkıntısını biz çekiyoruz.
Kimmiş oBirisi canımı sıktı yani kendimi kötü hissetmeme neden olacak bir şey yaptıuyusam geçerdi ama uykum da gelmiyor ki. İçim sıkılıyor,sol yanım komple ağrıyor. Hayrolsun inşallah.
Kelin merhemi olsa başına sürermişBirisi canımı sıktı yani kendimi kötü hissetmeme neden olacak bir şey yaptıuyusam geçerdi ama uykum da gelmiyor ki. İçim sıkılıyor,sol yanım komple ağrıyor. Hayrolsun inşallah.
Artık önemsiz biri.Kimmiş o
Büyüyünce uyursun bende 2-3 sene öncesine kadar hiç gündüz uykusu uyuyamazdim anca eşim evde olursaKeskem gündüz de uyusam gündüzleri bebenin totosuna kurt giriyor
Öyleymiş .bizde yükseklik korkusu var ağlamak ve bağırmak için o kadar para vermezdim bendeÇok güzel bir şehir mutlaka gezilmesi gereken bir yerParam çok olsa balona biner miyim sanmıyorum 30-40 bin vermeye değmez zaten korkarım
Üzülme o zamanArtık önemsiz biri.
Benimde varBüyüyünce uyursun bende 2-3 sene öncesine kadar hiç gündüz uykusu uyuyamazdim anca eşim evde olursa
Şimdi çocuklar bir çok işini gördüğü için bana gerek kalmıyor fosur fosur uyuyorum uyudukca büyüyorum
Öyleymiş .bizde yükseklik korkusu var ağlamak ve bağırmak için o kadar para vermezdim bende
Cidden çok güzelsin aşkomÜzülme o zaman
Güzel şeyler düşün mesela beni
Dört gözle büyümesini bekliyorumBüyüyünce uyursun bende 2-3 sene öncesine kadar hiç gündüz uykusu uyuyamazdim anca eşim evde olursa
Şimdi çocuklar bir çok işini gördüğü için bana gerek kalmıyor fosur fosur uyuyorum uyudukca büyüyorum
Abarttığımın farkındayım ama insan hiç beklemediği kişi tarafından üzülünce biraz fazla koyuyormuş. İnşallah bu son olmuştur.Kelin merhemi olsa başına sürermiş
Ben senden beter takıyorum.
Ama boşver kimse için üzülmeye değmez
Bence en güzel zamanları kıymetini bilDört gözle büyümesini bekliyorum
Demek düşündüğün kadar değerli değilmişAbarttığımın farkındayım ama insan hiç beklemediği kişi tarafından üzülünce biraz fazla koyuyormuş. İnşallah bu son olmuştur.
Benim en küçügu 1. Sınıf bu sene yatacağım zaman diyorum kardeşin bişey isterse bakın .bir tek hala tuvalet ihtiyacına cozum bulamadımDört gözle büyümesini bekliyorum