- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
İyiyim canım ,sen nasılsın ?Ne yapıyorsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım ,sen nasılsın ?Ne yapıyorsun canım
Aynen tatlı niyetine güzel olur:)
Aynen, zaten hep böyle oluyor. Yemek temizlik biz yapıyoruz. Bi çamaşır asıyor. Kayınpeder geliyor yanımıza oturuyor. Cocuk grip olmuş. Neyse babasına enfeksiyon kaparsın dedi. Hemen ordan ben senin ne demek istedigini anlıyorum dedi. Ben hamileyim ya, bebege gecer diye dıyor zaar. Herşeyi yanlış anlıyor, adam hasta onunda canını sıkıyor.Tabi işi bitti
Hayırlı akşamlar
Saat geç olmuş, yarın mesaim var
Hayırlı akşamlar size Canlar, Allah’a emanetsiniz
İyi geceler canım, iyi istirahatler
İyi akşamlar canım
Siz bile ögrendiniz valla Aynen öyleKocası toparlandı ya, senle işi kalmadı, ondandır
Allah görüyor canım boşver sıkma tatlı canınıAynen, zaten hep böyle oluyor. Yemek temizlik biz yapıyoruz. Bi çamaşır asıyor. Kayınpeder geliyor yanımıza oturuyor. Cocuk grip olmuş. Neyse babasına enfeksiyon kaparsın dedi. Hemen ordan ben senin ne demek istedigini anlıyorum dedi. Ben hamileyim ya, bebege gecer diye dıyor zaar. Herşeyi yanlış anlıyor, adam hasta onunda canını sıkıyor.
Ne gerek var, rahat mı batıyor anlamıyorum. Ayagımı uzatıp oturamıyorum kayınpeder varken. Bacak agrılarım arttı.
Yinede yaranamıyoruz
Zaten takmıyorum, 7 yıldır böyle huyu kurusunAllah görüyor canım boşver sıkma tatlı canını
Hayırlı akşamlar ♥
İyi geceler canım, iyi istirahatler
İyi akşamlar canım
Bağışıklık kazanmisindir artıkZaten takmıyorum, 7 yıldır böyle huyu kurusun
Hayırlı geceler canım
Allah ıslah etsin canım.Rabbim senden razı olsun.Daha ne yapacaksınİnsanlar değişmezAynen, zaten hep böyle oluyor. Yemek temizlik biz yapıyoruz. Bi çamaşır asıyor. Kayınpeder geliyor yanımıza oturuyor. Cocuk grip olmuş. Neyse babasına enfeksiyon kaparsın dedi. Hemen ordan ben senin ne demek istedigini anlıyorum dedi. Ben hamileyim ya, bebege gecer diye dıyor zaar. Herşeyi yanlış anlıyor, adam hasta onunda canını sıkıyor.
Ne gerek var, rahat mı batıyor anlamıyorum. Ayagımı uzatıp oturamıyorum kayınpeder varken. Bacak agrılarım arttı.
Yinede yaranamıyoruz
İyiyim canım sağolİyiyim canım ,sen nasılsın ?
Eşimin tahammülü kalmadı inan ki. Kendiside ilaç kullanıyor, mideden rahatsızBağışıklık kazanmisindir artık
Amin canım, degişmiyorlar. Elimizden geleni yapıyoruz. Allah görüyorAllah ıslah etsin canım.Rabbim senden razı olsun.Daha ne yapacaksınİnsanlar değişmez
Zor canım Allah kolaylık versin inşallah Biran önce iyileşir de herkes yerinde iyi olsunEşimin tahammülü kalmadı inan ki. Kendiside ilaç kullanıyor, mideden rahatsız ☹
Amin canım, degişmiyorlar. Elimizden geleni yapıyoruz. Allah görüyor
Haha dogustan yorgunuz desene bende oyle canim kor topal yuvarlaniyoz sukurHamdolsun canım benim, bildiğin gibi hep koşturmalı, hep yorgun
Sen nasılsın? ❤
İnşaallah canım, sagolasınZor canım Allah kolaylık versin inşallah Biran önce iyileşir de herkes yerinde iyi olsun