- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Giz ME118 sen misin?Bil bakım kimim
Ben yatak odasından çıktım mutfak daha gözüm yemediSalon kolay iş yatak odasından mutfaktan nasıl çıkıcan onlar mesele
Hosgeldin canım ❤Ben geldim how are you beybisler gorusmeyeli iyisiniz inşallah
Patlasın tübeeeeDombik olanlar ne olsun
Hosbulduk tatlım iyiyim pazar a falan gittik anca fırsat buldum geldimHosgeldin canım ❤
Iyiyim sen nasılsın :)
He bacım baktım sen pek yahşi olmuşsun didim bu kızdan neyim eksikGiz ME118 sen misin?benim doktora mi estetik oldun
Bende gidip kendime avatar bulayım hıhHe bacım baktım sen pek yahşi olmuşsun didim bu kızdan neyim eksik
Pazar nasıl fiyatlarda ucuzlama var mı yoksa razaman öncesi zam mı yapmıslarHosbulduk tatlım iyiyim pazar a falan gittik anca fırsat buldum geldim
Kesinlikle kabul eder benceSevgili çok sayın editorumuzNevreste hanimcim bu sene sofra cekmesek olmazmi sadece yemek sunumları olsa ifşa olmayalım akraba komşu arkadaslara vb. siz bir konusun kazen beyle cevap bekliyoruz Ayy çok kibarim yaa
Iyiydi canım domates 7 pahali patates soğan havuç pahali geldi patlıcan 10 liradan 2 liraya kadar düştü salatlik kabak hep dusmuslerPazar nasıl fiyatlarda ucuzlama var mı yoksa razaman öncesi zam mı yapmıslar
Yani ben isterim de kazen amca kabul etmezmiKesinlikle kabul eder bence
Ne domatesmis bu sene cook pahalı ya,Iyiydi canım domates 7 pahali patates soğan havuç pahali geldi patlıcan 10 liradan 2 liraya kadar düştü salatlik kabak hep dusmusler
Inşallah canım Bim Dr 5 liraymis güzel diyorlar bitince ondan alicam busefer burda pazarda 7 liraNe domatesmis bu sene cook pahalı ya,
Patatesi bizim burda 4 e düşürdüler inşallah her yerde düşerde fiyatlar ramazan geliyor herkes evine alıp yiyebilir
Daha dün 7.45 di iyi düşürmüşler canım mevsimi geliyor düşer artıkInşallah canım Bim Dr 5 liraymis güzel diyorlar bitince ondan alicam busefer burda pazarda 7 lira
Aslında ben hersene taşınıyorum öyle daha kolay oluyo temizlik belki bu sene de taşınırım hiç giremesem miBen yatak odasından çıktım mutfak daha gözüm yemedi
Inşallah canım patates sogan mutfağın olmazsa olmazı yaniDaha dün 7.45 di iyi düşürmüşler canım mevsimi geliyor düşer artık
Aman yok be taşınma islerini hiç sevmem daha nasip olmadı olmaz da inşallahAslında ben hersene taşınıyorum öyle daha kolay oluyo temizlik belki bu sene de taşınırım hiç giremesem mi
Aman yok be taşınma islerini hiç sevmem daha nasip olmadı olmaz da inşallah