- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
Kız ben bunu azönce gördüm miniğin aklını seviyordu buu fikrinden belliydi zaten, gel buraya @Jenna16Kim kimi birinci ikinci yapıyor Blue_Peri görüyor musun dikkatli olmak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ben bunu azönce gördüm miniğin aklını seviyordu buu fikrinden belliydi zaten, gel buraya @Jenna16Kim kimi birinci ikinci yapıyor Blue_Peri görüyor musun dikkatli olmak lazım
O parmak ne öyle ?Tamam yemegini güzelce yaparsın olursun ama hile olmaz
Teker teker gelinKız ben bunu azönce gördüm miniğin aklını seviyordu buu fikrinden belliydi zaten, gel buraya @Jenna16
He tamam o zaman Miniko zaten hile yapmaz,rahat olunTenceresiz kaldim anne e aslında o :))))
Yapmaz zaten abla yaparsadaa takipteyiz :)))He tamam o zaman Miniko zaten hile yapmaz,rahat olun
Yapmaz yapmaz :)Dürüsttür benim minikimYapmaz zaten abla yaparsadaa takipteyiz :)))
Artık yapacaksa da yapmaz kesinHile yapan dombik olsunnn
Bu iyiydiHile yapan dombik olsunnn
Öyledir canımTenceresiz kaldim anne dürüsttür abla
Ondan dedim zatennnArtık yapacaksa da yapmaz kesin
ben kaçayımBu iyiydi
Görüşürüz canımben kaçayım
Sen buralara sahip çık gözünü 12345678907764+9 AC sana emanet bura @Jenna16 ya güvenme canfebe karsı birlik olduk bunda sattı benii .Görüşürüz canım
Aksama kadar burdayım canım inşallah ben gidince bir iş cevirmezler :)))Sen buralara sahip çık gözünü 12345678907764+9 AC sana emanet bura @Jenna16 ya güvenme canfebe karsı birlik olduk bunda sattı benii .
Akşama gelen çok olur kuzum bu kadar göz dagı yeter onlara . Öptüm seniiiiiAksama kadar burdayım canım inşallah ben gidince bir iş cevirmezler :)))
Aynen canım kabalıkta zor olur :))Akşama gelen çok olur kuzum bu kadar göz dagı yeter onlara . Öptüm seniiiii
Dombik olanlar ne olsunHile yapan dombik olsunnn