Sizin meslekte olmazsa olmaz o canım benimki bolulu ama benden daha çok Doğulu yasamadiklari yer yok Şırnak Hakkari gezmisler hepben aşırı tecrübeli yim
Evet çocuklar daha çok alışıyor yaşadıkları yere benimki de kendini karslı sanıyorSizin meslekte olmazsa olmaz o canım benimki bolulu ama benden daha çok Doğulu yasamadiklari yer yok Şırnak Hakkari gezmisler hep
Evet çocuklar daha çok alışıyor yaşadıkları yere benimki de kendini karslı sanıyor
minik baba racon keserken sen kim oluyorsunKimsin kardes sen taniyamadim
Benimde aklımda o vardıBeni de ikinci yapsın madem
Sen beni hiç taniyamamissinHe tamam o zamanMiniko zaten hile yapmaz,rahat olun
Peki ya benminik baba racon keserken sen kim oluyorsun
Benimde aklımda o vardı
çocuk limon yalamayinca tanıyamadımBen geldim how are you beybisler gorusmeyeli iyisiniz inşallah
ben hep hile yapıyorum haberin yok mu yarışma öncesi fikir sunuyorum nevo yaPatlasın tübeeeekardeş kardeş yarısak hile karışmasın
Bunu bende düşündüm yemek takımım çok eskiSevgili çok sayın editorumuzNevreste hanimcim bu sene sofra cekmesek olmazmi sadece yemek sunumları olsa ifşa olmayalım akraba komşu arkadaslara vb. siz bir konusun kazen beyle cevap bekliyoruz Ayy çok kibarim yaa
O da bi sebep bir De sofraya verdiğimiz menu dışında koyduğumuz şeylerde oy alabilir misafirin getirdiği baklava vbçocuk limon yalamayinca tanıyamadım
Bunu bende düşündüm yemek takımım çok eski
Menü diisnda servis olmasın zatenO da bi sebep bir De sofraya verdiğimiz menu dışında koyduğumuz şeylerde oy alabilir misafirin getirdiği baklava vb
Bari 3 tencereden birini tam verseydin vicdansizHediye ye bolusiriz tencere bana kapak sana
Fikir sunabilirsiniz canım önemli olan tarif ayırtma zaten sona kalıyom dona kalıyomçocuk limon yalamayinca tanıyamadım
ben hep hile yapıyorum haberin yok mu yarışma öncesi fikir sunuyorum nevo ya
Bunu bende düşündüm yemek takımım çok eski
Sofrasız olmaz canım:)Sevgili çok sayın editorumuzNevreste hanimcim bu sene sofra cekmesek olmazmi sadece yemek sunumları olsa ifşa olmayalım akraba komşu arkadaslara vb. siz bir konusun kazen beyle cevap bekliyoruz Ayy çok kibarim yaa
Efendim ?Sen beni hiç taniyamamissin
Buna ben de katiliyorum sofradavsadece tarifini verdigimiz yemekler olmaliO da bi sebep bir De sofraya verdiğimiz menu dışında koyduğumuz şeylerde oy alabilir misafirin getirdiği baklava vbNevreste
Allah razı olsun canminik baba racon keserken sen kim oluyorsun
Benimde aklımda o vardı
Nevo tarif ayirticak miyiz yine?Sofrasız olmaz canım:)
Bari 3 tencereden birini tam verseydin vicdansiz
çok hileciyim benEfendim ?
Bende katılıyorum adaletsizlik olur bu :))Buna ben de katiliyorum sofradavsadece tarifini verdigimiz yemekler olmali
Menü bildirmiş eyvahNayırnolamazzzzz şike var kızlaaaaaar minik antin kuntin şeyler ayarlıyiiiii gözünüzü acın