Duy da inanma
çok hileciyim ben
Bende katılıyorum adaletsizlik olur bu :))
O pazartesi belli olacak:)Nevo tarif ayirticak miyiz yine?
Nasıl biliyor.Kesinlikle kabul eder bence
Hemen geliyorum özele ablaaaa şeeey bi bakarmısıııın siteyle ilgili bi sorun vardaaaMenü bildirmiş eyvah
Masaya istediğinizi koyabilirsiniz:)O da bi sebep bir De sofraya verdiğimiz menu dışında koyduğumuz şeylerde oy alabilir misafirin getirdiği baklava vbNevreste
İstersen sofraya 20 çeşit koy.:)Menü diisnda servis olmasın zaten@Nevreste ben çorba yazıp görsel olarak baklava da koyarsam
Diyetmi o ne
Ben şok
Yok canım önceden asla kabul etmem:)Hemen geliyorum özele ablaaaa şeeey bi bakarmısıııın siteyle ilgili bi sorun vardaaaminikten neyim eksik .
Bu nevo oldurecek beniMasaya istediğinizi koyabilirsiniz:)
Hemen geliyorum özele Anlasana şeeey bi bakarmısıııın siteyle ilgili bi sorun vardaaaminikten neyim eksik .
O zaman ben katılmam çok haksızlık buİstersen sofraya 20 çeşit koy.:)
Ben tarif ayirtmadim ki demi abla birincilik için rüşvet konuşuyoruzYok canım önceden asla kabul etmem:)
Ne olmuş kime takinyonizBen de aynentakalım her yerine
Ama ne kadar sürecek birazdan gelip elit çizgisini bozarBen de aynentakalım her yerine
Rüşveti kkya ver bana işlemezBen tarif ayirtmadim ki demi abla birincilik için rüşvet konuşuyoruz
Ben tarif ayirtmadim ki demi abla birincilik için rüşvet konuşuyoruz
Fazla uzun sürmez,tadini çıkaralımAma ne kadar sürecek birazdan gelip elit çizgisini bozar