Nekadan gizemliiiiiiiiigizli tanık korumadaymis
Öyle kolay değil torpil yapmak.Aklını sevdiğim yaDestekcinim her daim
NayırSağol bebaggggmmm :*Nevreste :)))
Torpil ayarliyorum nevo olur derse kazen e özelden yazacağım ramazan birincisi olmak için
Hişt süs kız bağırmaNayırnolamazzzzz şike var kızlaaaaaar minik antin kuntin şeyler ayarlıyiiiii gözünüzü acın
Aaaaa ABA altından sopa gösteriyooooHişt süs kız bağırma
Yooo direk gösteriyorumAaaaa ABA altından sopa gösteriyoooo
A dostlaaar yetişiiiiiiin hem arkamızdan iş çeviriyiiii torpil istiyi hem beni susturmaya çalişiyiiiiYooo direk gösteriyorum
Aynen canımBursa plakam benim
Hiç bişi yapamaz canım torpil işi olmaz :))))A dostlaaar yetişiiiiiiin hem arkamızdan iş çeviriyiiii torpil istiyi hem beni susturmaya çalişiyiiii.susmam sustukça sıra bana bize geleceek nerde bu millettt illa etiketmi edek ,şurda sizide savunuyorum herhalde
Kimsin kardes sen taniyamadimA dostlaaar yetişiiiiiiin hem arkamızdan iş çeviriyiiii torpil istiyi hem beni susturmaya çalişiyiiii.susmam sustukça sıra bana bize geleceek nerde bu millettt illa etiketmi edek ,şurda sizide savunuyorum herhalde
Bil bakım kimimKimsin kardes sen taniyamadim
Konuşsun dursun dimi zıpzıbımHiç bişi yapamaz canım torpil işi olmaz :))))
Aynen canım konussun daha kategori bile acılmadıKonuşsun dursun dimi zıpzıbım
Tabii kiNekadan gizemliiiiiiiii
Ama yani sende bi gelip arkamda durmadın çok bekledim neysem yanımda ol örgütleyelim milleti :))Aynen canım konussun daha kategori bile acılmadı
Beni de ikinci yapsın mademÖyle kolay değil torpil yapmak.
Biraz helva bir paket macun 1 ton kömür e bağlarım inşallah
Tamam yanındayım canım merak etme destegim sanaAma yani sende bi gelip arkamda durmadın çok bekledim neysem yanımda ol örgütleyelim milleti :))
Kim kimi birinci ikinci yapıyorBeni de ikinci yapsın madem
Bana fark etmez,hiç olmazsa ikinci olayım dedim
Tamam yemegini güzelce yaparsın olursun ama hile olmazBana fark etmez,hiç olmazsa ikinci olayım dedim