- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Çok yemek dediğim mesela bin türlü ana yemek var seçmek karar vermek sıkıntılı geldi banaÇok yemek sıkıntı değilde kızlar aşama ve sunum var çekim o nasıl olcak bakalım duruma göre karar verelim Zipzip-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yemek dediğim mesela bin türlü ana yemek var seçmek karar vermek sıkıntılı geldi banaÇok yemek sıkıntı değilde kızlar aşama ve sunum var çekim o nasıl olcak bakalım duruma göre karar verelim Zipzip-
İyi bende çocuklar makarna istedi mutfağa geçtim evi biraz çekip çevirdim yarın usta gelecekIyiyim tatlım sen nasılsın ❤
Hoşgeldin abla hadi geçmiş olsun inşallah nasılsınHoş gördüm zıpzıpcım sağol yarın dönüyorım eve.Daha iyi ilaçlarınıda kullanıyor.
Hoşgeldin abla hadi geçmiş olsun inşallah nasılsın
Sevindim ablacım daha iyi olur inşallah ❤Hoş gördüm zıpzıpcım sağol yarın dönüyorım eve.Daha iyi ilaçlarınıda kullanıyor.
Kolay gelsin canım ❤İyi bende çocuklar makarna istedi mutfağa geçtim evi biraz çekip çevirdim yarın usta gelecek
Sevindim ablacım daha iyi olur inşallah ❤
Doğru kuzu oda var,Çok yemek dediğim mesela bin türlü ana yemek var seçmek karar vermek sıkıntılı geldi bana
Evet dışta birazcık estetik birazda cila var ama içi aynı bir operasyon yokBlue_Peri estetik mı yaptırdın sen
Neyi yazdım bakiiiiim hıı toplumda özelden özele konuşulmaz ayıp@Nevreste özelden yazdım
gizli tanık korumadaymisBlue_Peri estetik mı yaptırdın sen
Etiket olmamış bebik@Nevreste özelden yazdım
Sağol bebaggggmmm :* Nevreste :)))Etiket olmamış bebik
Torpil ayarliyorum nevo olur derse kazen e özelden yazacağım ramazan birincisi olmak içinNeyi yazdım bakiiiiim hıı toplumda özelden özele konuşulmaz ayıp
Havadandir kankicok gunesli olunca da skiliyorum ben daha cok kapali ama soguk olmayan havalari seviyorumben bugün çok sıkılıyorum BirTutamMutluluk20 halbuki evim can sıkıcı değil bir sürü iş var
Neden böyleyim ben deynepnaz sende gelmiyorsij
O havada temizlik iyi oluyor :))Havadandir kankicok gunesli olunca da skiliyorum ben daha cok kapali ama soguk olmayan havalari seviyorum
Aklını sevdiğim ya Destekcinim her daimSağol bebaggggmmm :* Nevreste :)))
Torpil ayarliyorum nevo olur derse kazen e özelden yazacağım ramazan birincisi olmak için