- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Sofra kurmuşlar kuzu sen de yaparsın hem elin alışır hem annen çok Sevinir özel hisseder kendiniİftarı hazırlaması kolayda canım sunum işi sıkıntı :))
Baktım sunumlarada o kadar güzel olmaz yaptıgım :))
Gördüm canım az önce baktım ben hiç yokum o zaman hayatımda 4 ceşit yemek bile yapmadım
Ne yapayım canım buralardayım sen nasılsın
Salon kolay iş yatak odasından mutfaktan nasıl çıkıcan onlar meseleSalona giriştim biri Allah için gelsin yardıma loooooo
Başlasın da bakalım canım inşallah birseyler yapabilirimSofra kurmuşlar kuzu sen de yaparsın hem elin alışır hem annen çok Sevinir özel hisseder kendini
Sağol kuzum ,sorma yaa yastıkları ev yapar tamda süpürecegim yere nere gecersem oraya koyar ev temizliği değilde kız yoruyo şuan,Geleyim hemen canım :)))
Kolay gelsin kızla beraber yapmak zor olur canım
Hemşo mutfak, koridor,oturduğum oda,tuvalet,banyo bitti,yatak odası ile bi oda daha var o kaldı evet yatak odası birazcık meşakatli dolaplar komple çıkacak yatak altı çekilcek koca tarafından tabi üfff. Ama salon baya büyük yaa hiç kolay değil bence ,bugün bitireyim 2 odayı 2 gün yaparım valla napimmmSalon kolay iş yatak odasından mutfaktan nasıl çıkıcan onlar mesele
Kolay gelsin canım ben de dedim eşime şu bazayı halledelim sonra dedi bıraktı kaldı öyle keşke zeyna kadar güçlü olsam da ondan nirşey beklemesemHemşo mutfak, koridor,oturduğum oda,tuvalet,banyo bitti,yatak odası ile bi oda daha var o kaldı evet yatak odası birazcık meşakatli dolaplar komple çıkacak yatak altı çekilcek koca tarafından tabi üfff. Ama salon baya büyük yaa hiç kolay değil bence ,bugün bitireyim 2 odayı 2 gün yaparım valla napimmm
Yaparsın canım senBaşlasın da bakalım canım inşallah birseyler yapabilirim
Inşallah canım ama ben senden güzel bir menü bekliyorumYaparsın canım sen
Inşallah canım ama ben senden güzel bir menü bekliyorum
Cook fazla cesit olması gercekten sıkıntıben kendimden beklemiyorum çok yemek var karmaşa yani
Ahh nerdee söyle bir tıkla halloluverse keşke herşeyKolay gelsin canım ben de dedim eşime şu bazayı halledelim sonra dedi bıraktı kaldı öyle keşke zeyna kadar güçlü olsam da ondan nirşey beklemesem
NasılsınSelam hosgeldin ❤
Çok yemek sıkıntı değilde kızlar aşama ve sunum var çekim o nasıl olcak bakalım duruma göre karar verelimben kendimden beklemiyorum çok yemek var karmaşa yani
Benim için yemekde sıkıntıÇok yemek sıkıntı değilde kızlar aşama ve sunum var çekim o nasıl olcak bakalım duruma göre karar verelimZipzip-
Iyiyim tatlım sen nasılsın ❤Nasılsın ❤
Selam Ablacım hosgeldin ❤Selamlar hanımlar yarın eve dönüyorum .
Ben yapayım göndereyim sanaBenim için yemekde sıkıntı
Acıklansın bakalım bir kategori ve kurallar görelim canım duruma göre katılırım bende :))
Hayır demem dermisimBen yapayım göndereyim sana.bakalım görelim bakalım bizi neler bekliyiiii
Selam Ablacım hosgeldin ❤
Ankarada mısın daha abla cok kaldın annen nasıl oldu iyidir inşallah