- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.059
- 43
Yada dün gece üstü açık kalmış@Canfeb in içine polyanna kaçmış iyilik meleği olmuş piknikte güneşte mi kaldı ne oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yada dün gece üstü açık kalmış@Canfeb in içine polyanna kaçmış iyilik meleği olmuş piknikte güneşte mi kaldı ne oldu
O tescilli cadıKimse rabia01 kadar cadı olamaz
OlabilirYada dün gece üstü açık kalmış
EvetO tescilli cadı
Arkadaş fena idi canfebin bir iki üst sürümü gibiKimse rabia01 kadar cadı olamaz
Eskiden öyle değildi sonra öyle olduArkadaş fena idi canfebin bir iki üst sürümü gibi
Canfeb onun yanında melek kalırArkadaş fena idi canfebin bir iki üst sürümü gibi
Gece derslerinden sonra mutasyona uğradıEskiden öyle değildi sonra öyle oldu
Her gece 100 sayfa yazmak kafayı bozdurdu ama bana bir şey olmadıGece derslerinden sonra mutasyona uğradı
En çok ders ona kalıyordu o yüzden olduHer gece 100 sayfa yazmak kafayı bozdurdu ama bana bir şey olmadı
Canfeb onun yanında melek kalır
Buraya mi yazıyorduHer gece 100 sayfa yazmak kafayı bozdurdu ama bana bir şey olmadı
Bayağı oldu :)Niye baktın :)En çok ders ona kalıyordu o yüzden oldu
Bu arada senin kapıyı çarpıp gittiğin zamanı buldum orada
Yok canım biz eski geyikçiyiz bir konu vardı orada yazardık:)Buraya mi yazıyordu
Nostalji yapıyordum Hem oraya hem de Beren'nin topiğe bakıyordum, o zamana kadar gittimişim Beren evlendi haberin varmıydıBayağı oldu :)Niye baktın :)
Öyle mi haberim yok oda hiç gelmiyor:)Nostalji yapıyordum Hem oraya hem de Beren'nin topiğe bakıyordum, o zamana kadar gittimişim Beren evlendi haberin varmıydı
Eylülde evlendi:) Okuyor vakti olmuyormuş hiç, arada wpden yazıyor:) Eskilerden kimse yok zatenÖyle mi haberim yok oda hiç gelmiyor:)
Aynen bir sen bir hanım abla var:)Eylülde evlendi:) Okuyor vakti olmuyormuş hiç, arada wpden yazıyor:) Eskilerden kimse yok zaten