Sık sık takip edip yapmak lazım katılamasınSen demiştin ya sağlam rakipleri alt edebilirsin ilk acgigini yakaladigimdan bannnnn
Oda gelsin bize makarna yapsın :)Elleriyle yedirsin
Ne olmuş kız ne yaptık
Kaynı evlenirken yemek yapmak zor mu daha 20 gün var:)dedim bu fırsat gel yap gitsin 5-10 dk haslayacaksin sadece dedim dinletemedim kaynini everecekmis :)))
Sık sık takip edip yapmak lazım katılamasın
Mantı yapacakların listesini vereyim miHırs yaptık makarnacilar olarak kimse tenezzül etmiyor
Abla şu sıra ruh halim öyle:)
Bizden çok komusmussunuz ://Bu arada @Bevva
Ne olmuş kız ne yaptık
Tamam direk zindana atalım
VerMantı yapacakların listesini vereyim mi
Yorgunum abla yakın çevremde problem yok ama insanları anlamıyorum:)Biraz kafayı takıyorum.Aslında yakın olmadığın insanları pek takmam ama takıyorum:)İyisin demi bişi yok.
Lunya bir tarif yapacak offffffVeronları da kibleyeyim bdv de
Yorgunum abla yakın çevremde problem yok ama insanları anlamıyorum:)Biraz kafayı takıyorum.Aslında yakın olmadığın insanları pek takmam ama takıyorum:)
Biz onları geçeriz boşver şu kızların yazılısı geçsin pc benimdirBizden çok komusmussunuz ://
Yoksa lunyq mantici mıLunya bir tarif yapacak offffff
Elimde değil abla:)Takma sende kendine yaparsın böyle.
Bizim çenemize kimse yetisemez pc elime geçsin hepsini geçeriz
Yaw ben de dedim ne yaptık, bu muyduBu gece uyku yok bize çek göz altı boyalarini
Mantı değil ama el açması dünya mutfağıYoksa lunyq mantici mı
Benimde oğlanın uazililari var tel alan yok da çalışma kağıdı hazirliyorum bazen derse göreBiz onları geçeriz boşver şu kızların yazılısı geçsin pc benimdir