- 16 Ağustos 2010
- 293.186
- 603.216
- 43
Bizi nasıl geçersinizYaw ben de dedim ne yaptık, bu muydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizi nasıl geçersinizYaw ben de dedim ne yaptık, bu muydu
Yok biri tabletten biri pcden konu anlatımı falan dinliyor bende bir şey diyemiyorum:)Benimde oğlanın uazililari var tel alan yok da çalışma kağıdı hazirliyorum bazen derse göre
Heyttt be elde açacak demek aslan Lunya sen yaparsın :))Mantı değil ama el açması dünya mutfağı
Elimde değil abla:)
La havle çekip duruyorum:)
Yaw ben de dedim ne yaptık, bu muydu
Lise kacda lar abla aynı siniftalar mi ?Yok biri tabletten biri pcden konu anlatımı falan dinliyor bende bir şey diyemiyorum:)
Yapar tabi en güzelini:)Heyttt be elde açacak demek aslan Lunya sen yaparsın :))
Dışım yaşlanmıyor içim çürüyorErken yaşlanırsın varya düşünme bile.
Ne habersinnn
Dışım yaşlanmıyor içim çürüyor
Yok canım daha 8 deler:)Orta son LGS sınavı var o sebeple bu yıl çok çalışıyorlar:)Üniversite sınavından daha önemli:)İyi lise demek iyi bir üniversite demek artık:)Lise kacda lar abla aynı siniftalar mi ?
Erken ölürüm diyorum:)O daha vahim yaaa
Ben kaçıyorum adam gelecek bir tek poğaça var başka bişey yok mercimek ekmeği de yemez
Bende ıspanak yıkadım kavuracağım dünden dolma var:)Mercimek çorbası yaptım:)Ben kaçıyorum adam gelecek bir tek poğaça var başka bişey yok mercimek ekmeği de yemez
Sen ekşi maya bile yersin bebeğim kilo problemin yok ki
ama bende burdayımMinik bizim demirbaşımız başka nerede olması lazım:)Arada sze uğrar
İşte bundan sonra hep ol diyoruz:)iltifat mi ettin şimdi ://
ama bende burdayım
Erken ölürüm diyorum:)
Ben Seninr kızları 17 yaş civarı sanıyordumYok canım daha 8 deler:)Orta son LGS sınavı var o sebeple bu yıl çok çalışıyorlar:)Üniversite sınavından daha önemli:)İyi lise demek iyi bir üniversite demek artık:)
Evet aynı sınıftalar:)
Yok canım Pazar günü 14 bitti:)Ben Seninr kızları 17 yaş civarı sanıyordum
İyi dedim ıspanak en güzeli priicnli yapayım yesin :))Bende ıspanak yıkadım kavuracağım dünden dolma var:)Mercimek çorbası yaptım:)
İnsanları çok önemseyince öyle oluyor:)Aman sende yaaa ne diyon öylee :))