- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.806
Kuru biberi hasladiktan sonra unlayip kizartiyorus ben kaynanam da öyle yiyordum kurumuş domatesi birde kuru fasulyede çok güzel oluyor :))Bende de var duruyo öyle aslında kapak olarak hic kullanmadim oyle de denerim salatasini yapayım bide nasilmis tadıHanimKelesimiGetir
Bak bu doğru ben ondan gencimBen senin ruh yaşından bahsediyorum bi kerem onlar senden genç duruyo için geçmiş seninfitneci minik
Cok güzel görünüyor ellerine saglijMercimek ekmeği Eki Görüntüle 2253404 @Bevvab @Zipzip- harika bişey oldu bunu evde bir tepsi yapıp dışarda yanına koyabilirsiniz şuan kızımın elinde yiyor
Benimki biraz İnce oldu sadece
Canfeb bana yaşlı dedi dolaylı yoldan size daha yaşlı dediBize kim yaşlı diyor.Yoksa sen mi
Ben yaşlı değilim bak onlar mı yaşlı diyorsun
Bana fesat diyor diye seni kiblemiş
Yanıma almak için yaptim Sabah öğünü dışarda bununla gecistirilebilir sanki Karatay için diyorumCok güzel görünüyor ellerine saglij
Kızların yazılı haftası pc elime geçmiyor:)10dk izin aldımGeldin mi canımbende buçukta cikic prova izlemeye
Ama öyle gerektiBana fesat diyor diye seni kiblemiş
@deynepnaz yeşil örtü ile ikinci oldu ,Kazen'in örtü bile görünmüyor.Var mı oda bilinmiyorKizaaam benden sonra kac kisi kirmizi saten kullandi kazanamadidemek ki maharet bende ortude degil
Ben kendim denedim ilk defa şuan elimde mevcut ama çok az seneye daha çok yapacağım :))
veririm ablam Yeter ki iste))
Evet abla tadı da güzel içinde sadece mercimek yoğurt yumurta kabartma tozu var :))
Hayır o benim
Bende de var duruyo öyle aslında kapak olarak hic kullanmadim oyle de denerim salatasini yapayım bide nasilmis tadıHanimKelesimiGetir
Tamam canım :)
Bende makarna tabağını ucundan çekeceğim@deynepnaz yeşil örtü ile ikinci oldu ,Kazen'in örtü bile görünmüyor.Var mı oda bilinmiyor
yani ben yiyemez miyimYanıma almak için yaptim Sabah öğünü dışarda bununla gecistirilebilir sanki Karatay için diyorum
Mantı alan yok ki:)Bir tek tontriko'nun benziyor:)
Sen ekşi maya bile yersin bebeğim kilo problemin yok kiyani ben yiyemez miyim
3 cocuklusun senn nrmaldirBunun için sarilmayalim gerek yok
Bak öyle olacak hamur üzeri yoğurtlu etli:)Ama hem hazır hem el açması var:)Aman canfeb onlar bizi kiskansin boşver hepsi kıymalı üzeri yoğurtlu olur zati
En azından bizim makarnalar yoğurtlu domatesli salçalı kıymalı soslu felan olacak
Onlar bizi kıskansin hem
Dedi herkes özele kosarak uzaklaştı tipiktenMantı alan yok ki:)Bir tek tontriko'nun benziyor:)
Raviolide mantı değil zaten:)
bnde arayisdayim abla guzel bi tarif ariyorumMantı alan yok ki:)Bir tek tontriko'nun benziyor:)
Raviolide mantı değil zaten:)
Bak öyle olacak hamur üzeri yoğurtlu etli:)Ama hem hazır hem el açması var:)