bana köyden geldi dolapta bekletiyorum da biraz tuzlu herhalde hemen bozulmasın diye tuzlanmis kaynatinca tuzu hafiflermiYap bencede kuruda yada nohutta güzel oluyor.
Saol kuzum yemil kadar oldum.
Nevoşşş ne habersin bişi sorcam ya sayfaya video eklenmiyor neden sadece belirlenen yerlerden değilmi.
Değiş oluyor dene derim mutlaka bir tane foto atayım sana
Eki Görüntüle 2253406
Minik bizim demirbaşımız başka nerede olması lazım:)Arada sze uğrarhep böyle yapiyon
Kuruturken tuz atılıyor kuflenmesin diyebana köyden geldi dolapta bekletiyorum da biraz tuzlu herhalde hemen bozulmasın diye tuzlanmis kaynatinca tuzu hafiflermi
Hastaydı gelmedi mi?@Zipzip- bugün göremedim seni ://
Eskiden sohbette hep birlikteydik madamla sonra ben buraya bir girdim giriş o giriş çıkış yokMinik bizim demirbaşımız başka nerede olması lazım:)Arada sze uğrar
Abla hangisi benimEki Görüntüle 2253399 senin bu foto kalmış bende yenisi yok
bana köyden geldi dolapta bekletiyorum da biraz tuzlu herhalde hemen bozulmasın diye tuzlanmis kaynatinca tuzu hafiflermi
En genç olanıAbla hangisi benim
Ben yaşlıyım kabul ediyorumCanfeb bana yaşlı dedi dolaylı yoldan size daha yaşlı dedi
İyi yapmışsın eline sağlık:)Ama öyle gerekti
Tam bugün banlanyin tarif yapmaya gideyim bari diyordu
Ben yaşlıyım kabul ediyorum
İyi ablam sağol:)Evet ablam özellikle you tube den yüklüyorum:)Yap bencede kuruda yada nohutta güzel oluyor.
Saol kuzum yemil kadar oldum.
Nevoşşş ne habersin bişi sorcam ya sayfaya video eklenmiyor neden sadece belirlenen yerlerden değilmi.
Değiş oluyor dene derim mutlaka bir tane foto atayım sana
Eki Görüntüle 2253406
En güzeli:)Bende makarna tabağını ucundan çekeceğim
İyi ablam sağol:)Evet ablam özellikle you tube den yüklüyorum:)
Gelen yokDedi herkes özele kosarak uzaklaştı tipikten
Sen demiştin ya sağlam rakipleri alt edebilirsin ilk acgigini yakaladigimdan bannnnnİyi yapmışsın eline sağlık:)
Oda gelsin bize makarna yapsın :)Elleriyle yedirsinEskiden sohbette hep birlikteydik madamla sonra ben buraya bir girdim giriş o giriş çıkış yok
Hepsi yaşlıEn genç olanı
Hırs yaptık makarnacilar olarak kimse tenezzül etmiyorSen demiştin ya sağlam rakipleri alt edebilirsin ilk acgigini yakaladigimdan bannnnn
Abla şu sıra ruh halim öyle:)Amaninnnn neler duyuyorum itiraf ediyon yani