Tamamdır şekerimBu gece uyku yok bize çek göz altı boyalarini
boy gardasim gel bi sarilakO yüzden ben ortadayim ya 1.55
52 53 arasikilo kaç ?
Diğerlerini biliyorum da mantı salatası ile kurumuş domates nasıl oluyor onu bilmiyorum ama güzel yanı çeşit iyiPerşembe günüm var menüler pratik bizde.
3 renkli irmik tatlısı
Mantı salatası
Kurutulumuş domates salatası
Galeta ununa batırılmış çıtır börek.
Bide elmalı turta gibi bişey yapacam nasıl menü iyimi.
Bunun için sarilmayalim gerek yok52 53 arasi
Diğerlerini biliyorum da mantı salatası ile kurumuş domates nasıl oluyor onu bilmiyorum ama güzel yanı çeşit iyi
Bende de kurutulmuş domates var ama kuru biber dolması da kapak olarak kullanıyorum hiç aklıma gelmemişti böylesi :))Mantıyı haşlayıp yoğurt döküyorsun üzerine,sonrada yağ ve biber o kadar yani soğuk olarak yeniyor bu türü.
Domateside haşlıyorsun biraz istersen soğanlı yeşillikli,istersen sadece baharatla hazırlıyorsun.
Bende de kurutulmuş domates var ama kuru biber dolması da kapak olarak kullanıyorum hiç aklıma gelmemişti böylesi :))
Bende ilk defa yaptığım için 3 kilo kadar kuruttum iki avuç bişey oldu :)) ama lezzetli güzel oluyor kuruturken attım bı kaç tane küf oldu üzeriNetten bakarsan daha detaylı açıklamaları var,yemekte bile güzel oluyor kurusu.
Bende ilk defa yaptığım için 3 kilo kadar kuruttum iki avuç bişey oldu :)) ama lezzetli güzel oluyor kuruturken attım bı kaç tane küf oldu üzeri
Mercimek ekmeği Eki Görüntüle 2253404 E EvvabZipzip- harika bişey oldu bunu evde bir tepsi yapıp dışarda yanına koyabilirsiniz şuan kızımın elinde yiyor
Benimki biraz İnce oldu sadece
Ben kendim denedim ilk defa şuan elimde mevcut ama çok az seneye daha çok yapacağım :))O kadarını bilmiyorumda ben hazır almıştım aktardan evdede dolapta beklettim bişi olmadı hiç buzluğa attım.
veririm ablam Yeter ki isteNe güzel olmuş öyle bir dilim atsana bana
Hayır o benimKayseri yı bana ayırmış ondan Kayseri hariç diyor
Bende de var duruyo öyle aslında kapak olarak hic kullanmadim oyle de denerim salatasini yapayım bide nasilmis tadıBende de kurutulmuş domates var ama kuru biber dolması da kapak olarak kullanıyorum hiç aklıma gelmemişti böylesi :))
Bize kim yaşlı diyor.Yoksa sen miDaha yaşım 29sen Nevreste ye ve @deynepnaz ve @Jenna16 ve HanimKelesimiGetir ablaya ne demek istiyorsun