Leylass da artık nişanlııı :)

çok yakışmışsınız,çok güzelsinizi ikinizde, maşallah, darısı bize inşallah:)

yalnız elbiseye bayıldım nikah için çok güzel olur nereden aldığını öğrenebilir miyim?

eğer paylaşmak istemezsen özelden de yazabilirsin?

elbiseni ilk gördüğümde de çok beğenmiştim.üzerinde çok daha güzel olmuş.prensesler gibi olmuşsun.mutluluklar dilerim..

Maaşallah birbirinize çok yakışmışsınız inş. hep mutlu olursunuz :)

teşekkürler cnm yorumun için evet herkes aynı yorumu yaptı elbise için tam nikahlık dediler :)
Bi sakıncası yok tabiki söyleyebilirim.Kadıköyden Bahariye caddesinden opera çarşısı diye bi yer var ordan aldım tatlım çok çeşit var zaten oralarda

Ay buda cok guzel bunuda pek begendım

teşekkür ederim tatlım nerden takip ettin örtmen oldumuu ve kutlamak nerden geldi aklına

Sen bi bohça hazırlıyodun damat bohçası yanılmıyosam,düğün ne zaman diye sordum atamam olsun sonra (gibi bir mesaj)yazdın o yüzden :) Kutlamak içimden geldi(Bide öğrencilerinel albümün var)

Canım elbisen makyajın her şey o kadar cici ki! bayıldım Allah tamamına erdirsin nisanlinla çok yakisiyorsunuz ayrıca eklemek istedim ömür boyu mutluluklar dilerim.

(Tabletten yazıyorum ondan bazı karakterler kafasına gore çıkıyor smileylerden de emin değilim ama en cicilerinden yollamaya çalıştım :)

çooookkkk teşekkür ederimm tatlımmmmmm,bizim için en özel günlerimizden birinde özel olmaya çalıştık işte birazccıkkk

Elbisen çok hoş melek gibi olmuşsun ya çok yakışmışsınız eşinde senin gibi öğretmen mi Allah tamamına erdirsin canım

elbisenin gerdanındaki detaylara bayıldım hadi hayırlı olsun allah tamamına erdirsin darısı benim başıma artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…