• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leylass da artık nişanlııı :)

canım sen atanmadan aılen nasıl verdi:26:
benımkıler once atan dıyorlar daa:14:
canım mezun olalı 3 yıl oldu atanıp atanamayacagım bellı degıl karsı taraf durumu bılıo ben de kendme guvenıyorum bu yıl sıkı hazırlanıcam atanıcam inşallah,mutlulugumuzu ertelemeyelımmm tavsıye ederım nişanlılık cok guzele bi duyguuu:16:

bir meleği andırmışsın..mutluluğun daim olsunnn:nazar:
çoook çoook teşekkürler ne güzel göruyorsunuz kk daşlarım:34:
sevgiler hepinize:16:

cok guzel bı kızsın masallah cok ta guzel resımler sadece elbısen uzun olmalıymıs dıyebılıyorum tek rahatsız eden oydu benı
tesekkurler canım :34: valla bu elbiseyi görunce cok begendık rahatsız etmeıd bızı boyu oturunca falan da cok makuldu buuykleırn karsıısnda yıne de tesekkurler yorumun için:34:

aaa dur bi düşimm bayılim:))) çok çokkkk beğendimm sonu evlilik olsunnn...çok güzelsin melek gibi:16:

ne güzel yorum o öyleeeeeee:17: amin canım aminnnnnnn:16:

çok beğendim çok yakışmış elbisen :9: özellikle son resme bayıldım en sevdiğim pozdur, klasiktir ama çok güzeldir bence :34:

Çok yakışna bir çift olmuşsunuz
Mutluluğunuzu da anlamak zor değil gözlerinizin içi parlamış resmen :nazar:
Allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutluluklar :16:

tebrıkler allah tamamını erdırsın ınşallah....çok yakışmışsınız çok guzel olmuşsunuz...

Allah nazardan saklasın sizi çok hoş bir çift olmuşsunuz.Mutluluğunuz daim olsun ! :nazar:

Cnm resimlerini çook beğendim :nazar: Allah tamamını erdirsinn nişanlınlada çok yakışmışsınız :nazar: elbisene ve gülüşüne ayrıcana bayıldımm.
Umraım bi ömür hep böyle mutlu olursunuz. Darısı başımıza artık ;)
Elbiseni nerden aldın?

Son düzenleme:
burası eskihisar değil mi yaaa :46:

ayrıca cok güzel görünüyorsunuz
mutluluklar:nazar:

Allah tamamına erdirsin canım,uyumlu bir cift olmussunuz elbisende cok cici olmus..mutluluklar canım

öncelikle hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Nişanlığın çok güzel sana da çok yakışmış.Bibirinize çok yakışmışınız maşallah:nazar:

Canım nişanlını Hakan Peker'e benzettim nedense :52:

Bu arada çok güzel olmuşsun elbisen çok şeker :)

Allah tamamına erdirsin :)

Back