Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok yakışmışsınız,çok güzelsinizi ikinizde, maşallah, darısı bize inşallah:)
yalnız elbiseye bayıldım nikah için çok güzel olur nereden aldığını öğrenebilir miyim?
eğer paylaşmak istemezsen özelden de yazabilirsin?
Kızlar öyle böyle derken nşanımızda geçtiii şükürler olsun.Buradan çok faydalandım hazırlık aşamasında o yüzden mutluluğumuzu da yine paylaşmak isterim. Buyrun o zaman fotoğraflarımızaEki Görüntüle 542125 Eki Görüntüle 542136 Eki Görüntüle 542135 Eki Görüntüle 542134 Eki Görüntüle 542133 Eki Görüntüle 542132 Eki Görüntüle 542131 Eki Görüntüle 542130 Eki Görüntüle 542129 Eki Görüntüle 542128 Eki Görüntüle 542127 Eki Görüntüle 542126 Eki Görüntüle 542137
Konuyla bir alakası yok ama,24 Kasım öğretmenler günün ktlu olsun Leyla abla
teşekkür ederim tatlım nerden takip ettin örtmen oldumuu ve kutlamak nerden geldi aklına
Canım elbisen makyajın her şey o kadar cici ki! bayıldım Allah tamamına erdirsin nisanlinla çok yakisiyorsunuz ayrıca eklemek istedim ömür boyu mutluluklar dilerim.
(Tabletten yazıyorum ondan bazı karakterler kafasına gore çıkıyor smileylerden de emin değilim ama en cicilerinden yollamaya çalıştım :)
Elbisen çok hoş melek gibi olmuşsun ya çok yakışmışsınız eşinde senin gibi öğretmen mi Allah tamamına erdirsin canım