Leylass da artık nişanlııı :)

canım sen atanmadan aılen nasıl verdi:26:
benımkıler once atan dıyorlar daa
canım mezun olalı 3 yıl oldu atanıp atanamayacagım bellı degıl karsı taraf durumu bılıo ben de kendme guvenıyorum bu yıl sıkı hazırlanıcam atanıcam inşallah,mutlulugumuzu ertelemeyelımmm tavsıye ederım nişanlılık cok guzele bi duyguuu

bir meleği andırmışsın..mutluluğun daim olsunnn
çoook çoook teşekkürler ne güzel göruyorsunuz kk daşlarım
sevgiler hepinize

cok guzel bı kızsın masallah cok ta guzel resımler sadece elbısen uzun olmalıymıs dıyebılıyorum tek rahatsız eden oydu benı
tesekkurler canım valla bu elbiseyi görunce cok begendık rahatsız etmeıd bızı boyu oturunca falan da cok makuldu buuykleırn karsıısnda yıne de tesekkurler yorumun için

aaa dur bi düşimm bayılim:))) çok çokkkk beğendimm sonu evlilik olsunnn...çok güzelsin melek gibi

ne güzel yorum o öyleeeeeee amin canım aminnnnnnn

çok beğendim çok yakışmış elbisen özellikle son resme bayıldım en sevdiğim pozdur, klasiktir ama çok güzeldir bence

Çok yakışna bir çift olmuşsunuz
Mutluluğunuzu da anlamak zor değil gözlerinizin içi parlamış resmen
Allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutluluklar

tebrıkler allah tamamını erdırsın ınşallah....çok yakışmışsınız çok guzel olmuşsunuz...

Allah nazardan saklasın sizi çok hoş bir çift olmuşsunuz.Mutluluğunuz daim olsun !

Cnm resimlerini çook beğendim Allah tamamını erdirsinn nişanlınlada çok yakışmışsınız elbisene ve gülüşüne ayrıcana bayıldımm.
Umraım bi ömür hep böyle mutlu olursunuz. Darısı başımıza artık
Elbiseni nerden aldın?

Son düzenleme:
burası eskihisar değil mi yaaa

ayrıca cok güzel görünüyorsunuz
mutluluklar

Allah tamamına erdirsin canım,uyumlu bir cift olmussunuz elbisende cok cici olmus..mutluluklar canım

öncelikle hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Nişanlığın çok güzel sana da çok yakışmış.Bibirinize çok yakışmışınız maşallah

Canım nişanlını Hakan Peker'e benzettim nedense

Bu arada çok güzel olmuşsun elbisen çok şeker :)

Allah tamamına erdirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…