canım mezun olalı 3 yıl oldu atanıp atanamayacagım bellı degıl karsı taraf durumu bılıo ben de kendme guvenıyorum bu yıl sıkı hazırlanıcam atanıcam inşallah,mutlulugumuzu ertelemeyelımmm tavsıye ederım nişanlılık cok guzele bi duyguuucanım sen atanmadan aılen nasıl verdi:26:
benımkıler once atan dıyorlar daa
çoook çoook teşekkürler ne güzel göruyorsunuz kk daşlarımbir meleği andırmışsın..mutluluğun daim olsunnn
tesekkurler canımcok guzel bı kızsın masallah cok ta guzel resımler sadece elbısen uzun olmalıymıs dıyebılıyorum tek rahatsız eden oydu benı
aaa dur bi düşimm bayılim:))) çok çokkkk beğendimm sonu evlilik olsunnn...çok güzelsin melek gibi
burası eskihisar değil mi yaaa
ayrıca cok güzel görünüyorsunuz
mutluluklar
Harikasınız
Çok güzel hatunmuşun vesselam ömür boyu mutluluklar
Kızlar öyle böyle derken nşanımızda geçtiii şükürler olsun.Buradan çok faydalandım hazırlık aşamasında o yüzden mutluluğumuzu da yine paylaşmak isterim. Buyrun o zaman fotoğraflarımızaEki Görüntüle 542125 Eki Görüntüle 542136 Eki Görüntüle 542135 Eki Görüntüle 542134 Eki Görüntüle 542133 Eki Görüntüle 542132 Eki Görüntüle 542131 Eki Görüntüle 542130 Eki Görüntüle 542129 Eki Görüntüle 542128 Eki Görüntüle 542127 Eki Görüntüle 542126 Eki Görüntüle 542137
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?