Leylann kk evi...

cogu arkadasın dedıgı gıbı bence evın hıc kucuk degıl mutfagın bıraz kucuk ama gosterıslı ve sık duruyor orada bır ekmeklık gordum nereden aldın ve kullanışlı bişeymi o benımde ottarz bişeye cok ihtiyacım varda ..
iyigunlerde agız tadyla otur canım o 4duvarı yuva yapan ıcındekı huzurdur bence huzurla otur canım.

Mutfağını ve yatak oda takımını çok beğendim cnm.Mutluluğunuz daim olsun inşallah

cok guzelllllllll harika en cokta mutfagina ve yatak odandaki yataga bayildim cnm sevgiler...

mutfağı çok beğendim , mobilyalar çok klasik güle güle oturun

evet canim cok cok kullanisli.tavsiye ediyorum.ben yurtdisinda yasiyorum.ama emin ol cok kolaylikla bulabilirsin.

huzurla mutlulukla oturun inşallah..
evin çok güzel bilhassa mutfağına bayıldım.....

Çok hoş bir evin var canım.Özellikle yatak odana bayıldım.Salonda klasik;ama o kadar ağır klasik mobilyalar değil.Sadece masa çok ortada kalmış.Koltukları biryere sıkıştırmışsın ve pencere önü kocaman kalmış.Bence salonunu tekrardan yerleştirebilirsin. Allah mutlulukla oturmak nasip etsin canım...

ben senin nikah ve nişan resimlerinide görmüstüm sanırım
çok hoş ve zevkli bi gelin olmuştun
lütfen yanlış anlama ama ne yalan söyliyim belki bnm zevkime hitap etmediginden evine bakınca içime kasvet çöktü çok ağır geldi bana
güle güle oturun mutluluklar dilerim

düğün resımlerıne bakmıştım cok guzel olmuştun masallahhhh
evıne gelınce mutfağın ve yatak odanı beğendım
dığer mobılyalara pek zevkıme uymuyo yorum edemıycem
mutlulukla otur cnm

canım evin çok güzelmiş allah güzel günlerde oturmanızı nasip etsin:)
en kısa süredede bebiş nasip eder inş.:ecrin_bebek:

cnmbenım evın cok guzel olmus.gule gule otur.allah mutlulugunu hıc bozmasın.bu arada senın sac rengine de hasta oluyorum bunu da soylemeden edımıcem :sm_cool:

canım evın kucuk ama duzenlı.. benımde ev cok kucuk bılıyorum kucuk evın zorlugunu

Merhaba Leyla düğün ve nişan fotoğraflarını da görmüştüm,çok güzel ve zarif bir gelin olmuşsun,evin için de klasik bir tarz benimsemişsin.Bir iki küçük değişiklikle daha güzel görünebilir,bende klasikçiyimdir o yüzden beğendim.sadece oturma odasını değerlendirememişsin sanki,oradaki masayı mutfakta açık mutfak ayrımı olan kısımdaki bangonun önüne eğer yerin uygun olursa alsan daha iyi olur gibi tamda fotolardan net göremediğim için bilemiyorum tabi yerin uygun mu diye.Yatak odan gayet güzel,mutfağında göz yormuyor ve güzel görünüyor,içine sinsin güle güle oturun.

hiç bir zaman öyle klasik bir salon kullanmaya cesaret edemem. sultan torunuymuş gibi. ancak burdan öle bakarım çok uyumlu olmuş yavv çok beğendim güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…