Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tecrübe, tecrübe edilmemeliBiri konudan hırsımı alamıyorum demiş, yeminle ben de dürüstlük zannettiğiniz şey sonradan 'ben sana demiştim kendin kabul ettin şimdi ağlama' diyebilmek için.
Burda bir çok kadın yaşadı bunları gördük gerçekten, amerikayı yeniden keşfetmenize gerek yok
27 yasinda devlet memuru kadin da kocişi calismasina izin vermiyor diye nikahli hizmetçi olmamali ya. Bu kadar da olmasin artik. Inanmak istemiyorum.Acaba yaşının geçmiş olduğunu mu düşündürtmek istiyor, hani daha iyi yorumlar gelsin diye. 27 yaş da geç değil gerçi. İşi bırak çocuklarımı doğur, anama babama hizmet et diyen adamla da hangi yaş olursa olsun evlen diyecek değiliz ama.
Adam resmen kriterlerini söylemiş evlilik programı gibi sanki siz ona talip olmuşsunuz. Ayrıca sessiz durmanız hoş olmamış o yüzden böyle konuşmuş. Siz söyleyin bence bu devirde memur olmak hiç kolay değil misal ben çırpınıyorum memur olmak için. Bence siz bunun konusunu açın hala çalışmamanız konusunda ısrar ediyorsa bu adamla evlenmeyin. Yemek temizlik falan nedir siz hizmetçi değilsiniz yeri gelince o da yapacak.Merhaba hesabimi bu yuzden actim yeni uye oldugum icin fake konu sanmayin. 27 yasindayim. Halamin esinin tanidigi bir cocuk varmis (32) yasinda mimar ve cocugun babasiyla işli dislilar. Bunlar da konusurlarken iste oglum niye evlenmiyorsun falan demisler , cocuk ben namaz kilan bir es ariyorum temiz ahlakli ailem yasli insanlar onlara da iyi davranacak birini bulamadım. suana kadar da pek bi kadinla da sohbetim olmadi demis ve onlarda bizim tanidigimiz bir kiz var isterseniz gorusun memur aradigin gibi bir kiz falan namaz da kılıyor tum sulale bilir guler yuzlu vs.o da demisler.neyse bana da soylediler itiraz etmedim bi goruselim dedim geldiler cay kahve falan derken bizim oturma odasi bos kaldi halam bizi aldi odaya ayni gorucu usulu gibi anlatmaya basladi siz konusun dedi kapiyi acik birakti gitti. Valla o an cok heyecanlandim uzun zamandir hayatima da biri girmemisti yuzune bakamiyordum ama o konuskandi o konustukca bende yuzune baktim yorulacaksin, uzu var ve etkilendim gercekten surekli profiline bakiyorum iste maddi olarak isim var evimi de aldim ailemin de katkisi var sagolsunlar falan dedi istedigin gibi dayar dosersin maddi konuda sıkıntımız yok sukur sadece manevi yönden ısınalım yeter ki dedj..ailemle gidip gelmeni onlara saygi göstermeni isterim keza aynısını bende senin ailen icin gosteririm dedi kafamla onayliyordum aklima soracak bir şey gelmedi hic .ha istersen ailene yakin bir yerde ev tutarız da dedi ama en son dedi ki calismani istemiyorum.bunu bastan söyleyeyim bir adım atmadan. Ev isi yemek derken zaten yorulacaksin ,aklim sende kalmasin ben kiskanc biriyim.bunları söylerken de cok rahattı belki de görüştüğü 10.kizimdir bilemem. Sonra babasigil kalkti numarani yaz haberlesiriz deyip telefonu verdi yazdim numarami ... 10 gun once yasandi ve benden haber bekliyorlar kalbim isindi ama tamda emin degilim gibi arada nasilsin vs.seklinde mesajlastik zaten isten telefona zor bakiyorum eve gelince de dus alip uyuyordum Simdi ben bu isten bir sey anlamadım evet kucuk değiliz ama biraz farkli bir şey olmadı mi ya da ben daha önce görücü usulü kimseyle tanışmadığım icin mi garip geldi birde aslinda buraya yazmakta kararsizdim 2 gündür her yazılani okudum evlilik yazilarinda bazilari diyor ki ten uyumumuz yok evlenmeden cinsellik yasamam mümkün degil zaten hem dini yönden hemde yapmam yani ama bunlar problem olur diye de korkuyorum falan ya kafam niye bu kadar karışık.ya lütfen tavsiyenii yazın..
Ne kadar tanıdık bir profilsiniz. İşe girene kadar kırk takla, kadroyu elde edince mıymıymıy. Bence de bırakın tez vakitte işi, dışarda milyonlar var yerinizde olmak isteyen. Allah kıymet bilene nasip etsin.Bakin siz benim yazdığımı okumamissiniz ki ben asla anneme babama bak dedi demedim onlar zaten kendi ayakları üstünde duran insanlar sadece ailelerimise saygılı olalim bende seninkine dedi . yani o kadar abartıyorsunuz ki yok evden cikamazsin gezemezsin hangi devirde yasiyorsunuz anlamadım. İtaaat bekliyormus da falan da filan da .çok düşünüyorsunuz dört dörtlük insan mi var olsa da ben mi bulacagim gerci olmadi zaten buradakileri okuyunca konuşmayı kestim sırf icim karardi diye yoksa onun yanlışını görmedim Allah var. Ailemi ikna edip isi de bırakacağım artık insanlara fikir de soramaz olduk her sey de karamsarlık dalga geçeni mi ararsın
Bakin siz benim yazdığımı okumamissiniz ki ben asla anneme babama bak dedi demedim onlar zaten kendi ayakları üstünde duran insanlar sadece ailelerimise saygılı olalim bende seninkine dedi . yani o kadar abartıyorsunuz ki yok evden cikamazsin gezemezsin hangi devirde yasiyorsunuz anlamadım. İtaaat bekliyormus da falan da filan da .çok düşünüyorsunuz dört dörtlük insan mi var olsa da ben mi bulacagim gerci olmadi zaten buradakileri okuyunca konuşmayı kestim sırf icim karardi diye yoksa onun yanlışını görmedim Allah var. Ailemi ikna edip isi de bırakacağım artık insanlara fikir de soramaz olduk her sey de karamsarlık dalga geçeni mi ararsın
Gerçekten şu mesajınıza şok oldum. Bu kadar kolay mı yaaa memurluğu bırakmak. İnsanlar çırpınıyor memur olabilmek için. Bir erkek için işini mi bırakacaksın pes cidden. Bence de siz istifa edin de yerinize bunu çok isteyen biri gelsin bari. Adama sen talip olmuşsun gibi o sana kriterlerini söylemiş ve öyle söylemiş ki. Bence çok da normal şeyler söylememiş tabi size göre normal bu belli de...Bakin siz benim yazdığımı okumamissiniz ki ben asla anneme babama bak dedi demedim onlar zaten kendi ayakları üstünde duran insanlar sadece ailelerimise saygılı olalim bende seninkine dedi . yani o kadar abartıyorsunuz ki yok evden cikamazsin gezemezsin hangi devirde yasiyorsunuz anlamadım. İtaaat bekliyormus da falan da filan da .çok düşünüyorsunuz dört dörtlük insan mi var olsa da ben mi bulacagim gerci olmadi zaten buradakileri okuyunca konuşmayı kestim sırf icim karardi diye yoksa onun yanlışını görmedim Allah var. Ailemi ikna edip isi de bırakacağım artık insanlara fikir de soramaz olduk her sey de karamsarlık dalga geçeni mi ararsın
Onca yıl okuyup didinip,sınava girip atanıp memur olucam?sonra herifin biri çıkıp 'bön çölüşmönö östömöm'dicek ..yok yaaaaaaMerhaba hesabimi bu yuzden actim yeni uye oldugum icin fake konu sanmayin. 27 yasindayim. Halamin esinin tanidigi bir cocuk varmis (32) yasinda mimar ve cocugun babasiyla işli dislilar. Bunlar da konusurlarken iste oglum niye evlenmiyorsun falan demisler , cocuk ben namaz kilan bir es ariyorum temiz ahlakli ailem yasli insanlar onlara da iyi davranacak birini bulamadım. suana kadar da pek bi kadinla da sohbetim olmadi demis ve onlarda bizim tanidigimiz bir kiz var isterseniz gorusun memur aradigin gibi bir kiz falan namaz da kılıyor tum sulale bilir guler yuzlu vs.o da demisler.neyse bana da soylediler itiraz etmedim bi goruselim dedim geldiler cay kahve falan derken bizim oturma odasi bos kaldi halam bizi aldi odaya ayni gorucu usulu gibi anlatmaya basladi siz konusun dedi kapiyi acik birakti gitti. Valla o an cok heyecanlandim uzun zamandir hayatima da biri girmemisti yuzune bakamiyordum ama o konuskandi o konustukca bende yuzune baktim yorulacaksin, uzu var ve etkilendim gercekten surekli profiline bakiyorum iste maddi olarak isim var evimi de aldim ailemin de katkisi var sagolsunlar falan dedi istedigin gibi dayar dosersin maddi konuda sıkıntımız yok sukur sadece manevi yönden ısınalım yeter ki dedj..ailemle gidip gelmeni onlara saygi göstermeni isterim keza aynısını bende senin ailen icin gosteririm dedi kafamla onayliyordum aklima soracak bir şey gelmedi hic .ha istersen ailene yakin bir yerde ev tutarız da dedi ama en son dedi ki calismani istemiyorum.bunu bastan söyleyeyim bir adım atmadan. Ev isi yemek derken zaten yorulacaksin ,aklim sende kalmasin ben kiskanc biriyim.bunları söylerken de cok rahattı belki de görüştüğü 10.kizimdir bilemem. Sonra babasigil kalkti numarani yaz haberlesiriz deyip telefonu verdi yazdim numarami ... 10 gun once yasandi ve benden haber bekliyorlar kalbim isindi ama tamda emin degilim gibi arada nasilsin vs.seklinde mesajlastik zaten isten telefona zor bakiyorum eve gelince de dus alip uyuyordum Simdi ben bu isten bir sey anlamadım evet kucuk değiliz ama biraz farkli bir şey olmadı mi ya da ben daha önce görücü usulü kimseyle tanışmadığım icin mi garip geldi birde aslinda buraya yazmakta kararsizdim 2 gündür her yazılani okudum evlilik yazilarinda bazilari diyor ki ten uyumumuz yok evlenmeden cinsellik yasamam mümkün degil zaten hem dini yönden hemde yapmam yani ama bunlar problem olur diye de korkuyorum falan ya kafam niye bu kadar karışık.ya lütfen tavsiyenii yazın..