Leylann kk evi...

Nelya

NiLoVski
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
4.748
13
318
36
- Yurtdışı
Merhaba kizlar...
Evim kucuk,her odadan birer ikiser tane resim ekliycem...umarim begenirsiniz :kedi:
Buyrun bu da benim evim..
Mutfagim

Salonum

Hall

Yatak odamiz

Bu da aslinda :ecrin_bebek:bebek odasi:ecrin_bebek: ama simdilik bebegimiz olmadigindan oturma odasi gibi kullaniyoruz (odadakilarin uyumsuzlugunun farkindayim kaydirigubbakcemile3)

Evimi gezdiniz,simdi de yemek,cay-kahve zamani....cokacimcoook cokacimcoook buyrun...

kaydirigubbakcemile3​

evin çok şirin ya bayıldım canım hele yatak odana güle güle otur evinde ben bir orta şekerli kahve alayım tatlım

eviniz çok güzelmiş :1shok:bana amerikan evlerini hatırlattı nedense mafoldumbenzaten yurtdışındaymışsınız :roflol::roflol::roflol:güle güle oturunopuyorumnanaktan

çok zevkle döşenmiş.ve gördüğüm kadarıyla küçük de değil bence gayet ferah.
Allahım sağlıkla oturmayı nasip etsin:a.s.:

salon klasık geldı bıraz ama zevkler ve renkler tartısılmaz
mutfak ve yatak odası harıka ama
helede mutfak cok hos
gule gule oturun ınsallah

eviniz çok güzelmiş :1shok:bana amerikan evlerini hatırlattı nedense mafoldumbenzaten yurtdışındaymışsınız :roflol::roflol::roflol:güle güle oturunopuyorumnanaktan

bence sadece mutfak benziyor amerikada böyle evler yok

hayırlı olsun çok güzel her şey.. uyumsuzluğunun farkın olduğun odadaki koltuğu çok beğendim ayrıca ona gösterişli bişey lazım dimi zemuszemus
güle güle mutlu mutlu oturun evinizde
a.s.

salon klasık geldı bıraz ama zevkler ve renkler tartısılmaz
mutfak ve yatak odası harıka ama
helede mutfak cok hos
gule gule oturun ınsallah

evet canim cok haklisin,zevkler tartisilmaz.salonum klassik...oyle seviyorum ben salonu...ama yalnizca salonu.diger odalarim klassik degil.bana gore klassik yalnizca salona yakisiyor.

o kanepe aslinda salonun koltuk takiminin parcasi.salona sigmadigi icin oraya koydum.salonda onun aynisindan 1 tane daha var.2 tane de koltugu var.ama malesef dikkat etmemisim,o resimde yok...eklesemmi?

o kanepe aslinda salonun koltuk takiminin parcasi.salona sigmadigi icin oraya koydum.salonda onun aynisindan 1 tane daha var.2 tane de koltugu var.ama malesef dikkat etmemisim,o resimde yok...eklesemmi?

ekle bence merak ettim yerimseniben ben o modeli bikaç sene önce biyerde görmüştüm odur budur salonuma o koltuktan alcam derim..

mutfağına bayıldım canım ama ben senden daha spor tarzı mobilyalar bekliyordum yine de çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…