• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasil duvar? Aklim almiyor

Duvarların ince olmasında komşularınızın bi suçu yok malesef. İnsanlar ne yapsın konuşmasın mı? Evi süpürmesin mi veya size göre mi süpürsün? Adamın oynadığı oyunun bile sesini duyuyorsanız bunda adamın yapabileceği bir şey yok. Ev sahibi misiniz kira mı bilmiyorum ama taşınırken duvarların yalıtımlı olup olmadığını dikkate almak gerek, sonra çok konu okuyoruz böyle. Umarım bi çözüm bulursunuz ama yok gibi.

Minik flamingom dogsa buyuse annesi alip onu ne parklara goturecek ne bahcelere ne pikniklere.. kediler beslicez kuslar beslicezzz sporlar yapicaz tavsan gibi bayirlarda ziplicaz şu 9 ay saglikla gecse alsam kucagima ay inşallah
Siz eskiden kimdiniz hanımefendi, bu üslup pek bi tanıdık sanki.

bizim duvarlarda öyle maalesed.
eminim bizim seslerimizde komsulara gidiyordur.
bugun ust komsunun oglu yukarda hapsurunca kizim aaa abi hapsurdu cok yaşaaa diye seslenince hep birlikte gulme krizine girdik ust kattakilerle 🤦

Bizde Yapma Ahmet versiyonunun amuda kalkmış şekillerini duyuyoruz ki en son höstlememizden sonra şahit olmadık çok şükür beterin beteri var yahu sen yaşam alanında nasıl mutlu olurum ona odaklan 🙃

Ahmetle babasi bogusuyodu ahmetin kiz kardesi geldi babaaa kossss abdulhamid basladiii dedi ahmetler baska bi odaya gittiler olaki ses suan gelmiyor keske hep o odada yâşasalar
Ben de sessizligi seven biriyim ama bu kadar ufak seslere de takilmayin apartmanda yasamak böyle bir sey hele ki duvarlar inceyse.
Ne bileyim sizin yazma sekliniz bana sese cok takildiginizi düşündürdü
Evet benim de komsularin sesleri geliyor ama tolere edilebilecek sesleri cok sallamiyorum mesela bugun amirim aradi onla konusurken arkadan telefonla arandim acamadim 3 kere arandim en az 15 defa çaldı, amirim zaten herseye alinan biri, neyse o arada kapi calindi siparisim gelmis actim posetleri iceri tasidim ama telefon konusmasi hala devam ediyordu.
Yani bazen ayni anda bir cok ses olabiliyor ama bu tolere edilebilir duzeyde. Ustelik dedigim gibi amirim de onla konusurken baska seyle ilgilenilmesine cok kizar alinir ama o an yapacak bir sey yok
O sesler gece 10dan sonra olmuyorsa, sabah beni uykudan uyandirmiyorsa idare ediyorum cok rahatsız olursam güzelce komşularıma ifade ediyorum orta yolda buluşuyoruz napalim. Her sesi kafaya taksam paranoyak olurum.
Lütfen bu tip sesleri siz de duymayin, idare edemiyorsaniz komsunuza belirtin belki sesin geldigini fark etmiyorlardir

Daimi olarak ben hep başkalarının sesinden rahatsız olmuşumdur. Bu yüzden sürekli kulak tıkacı kullanırım, tavsiye ediyorum

Uslubumun tatliligindan bahseden arkadaslar cok tesekkur ederim sizler de oylesiniz ♡ Ahmete iyilik saglik hepimize koronasiz gunler ben hastane kontrolumden ciktim cok rahatladim aetik soz verdigim gibi Ahmete bisey demeyecegim ♡

Son düzenleme:
Back
X