- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
- Konu Sahibi kirmizigitar
İlk firsatta bekliyorum:)Güle güle oturun
fikrimi detaylı yazıcam vaktim olduğunda :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk firsatta bekliyorum:)Güle güle oturun
fikrimi detaylı yazıcam vaktim olduğunda :)
Evet yatak odasi fazla kucuk, alt katta giyinme odasi icin bolum yoktu ne yazikki. Giyinme odasi yapsaydim ust katta olmak zorundaydi in cik zor olacak diye yapmadik, simdilik yetiyor zamanla bakalim neler olacak...Öncelikle güle güle oturun.
bebek odası çok sevimli olmuş. söylenecek söz yok.
Sadece yatak odanız çok dar olmuş mutlaka giyinme odası şart gibi duruyor.
genel olarak dekor güzel detaylara inildiğinde tarz farklılıkları oluyor sadece.
bunlarda zamanla düzenlenecek şeyler.
Belki merdiven altını degerlendirebilirsiniz.Evet yatak odasi fazla kucuk, alt katta giyinme odasi icin bolum yoktu ne yazikki. Giyinme odasi yapsaydim ust katta olmak zorundaydi in cik zor olacak diye yapmadik, simdilik yetiyor zamanla bakalim neler olacak...
Tesekkur ederim, onerileriniz olursa degerlendirmek isterim
Merdiven altini aslinda cok guzel kitap okuma kosesi yapabilirdim, ama oraya giris yok ne yazikki. Giris olmadigi icin koltuk vs koyamiyorum ne yazikki, anlamsiz oluyor. Su an orda bir gramofon, bir kac dekoratif fener ruzgar gulu degirmen filan var. Ama tekrar el atacagim sanirim :) tesekkurlerBelki merdiven altını degerlendirebilirsiniz.
Banyo zeminde o tahtalarin ve taslarin temizligi nasil oluyor peki ya orasini anlamadim :/
Fotograf varmi?Merhaba, sizlere bir şey danışmak istiyorum. Ben bodrum katta oturuyorum. Salonumun camı 2 kanatlı. Fon perde istiyorum ama camın bittiği yerde apartman merdiveni var üçgen şekilde düşünün. Orayı nasıl değerlendirip süsleyebilirim ve nasıl bir fon perde gider ? yardımcı olursanız çok sevinirim. Örnek bakıyorum ama hiç bulamıyorum
Cok tesekkur ederim, evi seviyoruz, ugrasmayi da seviyoruz:)biraz geç kalmış bir yorum olacak ama eviniz çok güzel olmuş yine güle güle oturun
eşiniz ve siz dokunduğunuz yeri güzelleştiriyorsunuz çok zevkli ve marifetlisiniz
Evimdeki cogu esya ikeadan alindi, cocuk odasinin tamami da ikeadan.Öncelikle çok beğendim evinizi. Birşey sormak istiyorum Büyük beşiği nerden aldınız?