Leylann kk evi...

evin güzel ama bence daha güzel bir dekorasyon yapabilirsin güle güle otur..

evin güzel ama bence daha güzel bir dekorasyon yapabilirsin güle güle otur..

evet canim,haklisin.daha mavi odayi bastan yeniliycem insallah.daha da dekorasyonumda bazi hosuma gitmeyenler var ki,onlari duzeltmek icin dusunuyorum,pilan hazirliyorum...kaydirigubbakcemile3

vallahi leylacım evin gerçekten çoook güzel.güle güle otur canım,ağız tadıyla inşallah

leylacım mutfağın yatak odan cok güzel cok beğendim
salonunda cok klasik ama şık
allahım huzurla mutlulukla sağlıkla oturmayı nasip etsin a.s.

canım merakla evini bekliyodum,sonunda rahatladım herşeyin gibi buda harika,,allah aşk yuvanızı hep sevgiyle mutlulukla ve sağlıkla beslesin...güle güle oturun,,,ama bende caya gelmek istiyorum opuyorumnanaktan

canım merakla evini bekliyodum,sonunda rahatladım herşeyin gibi buda harika,,allah aşk yuvanızı hep sevgiyle mutlulukla ve sağlıkla beslesin...güle güle oturun,,,ama bende caya gelmek istiyorum opuyorumnanaktan

tsk ederim,butun kkyi caya degil,yemege bekliyorum... a.s.:enbuyukkk:a.s.

genis girislere bayiliyorum zaten ve yatak odanizin mobilyalari harika.
güle güle oturun

mutfagin cok guzel, yatak odanda oyle, yatak ortunu cok begendim:), zevklisin vesselam, gule gule otur evinde canim

herşeyiniz çok şık..:)

iyi günlerde huzurla yaşayın...

Gule gule oturursunuz insallah, agiz tadi ile, bi sey mrak ettim ev kac m² acaba ?

eşyaların mutfağın özellikle çok şık.
Ama evinize göre seçmemeişsiiz malesef eşyaları ondan sığmamış:1no2:
daha doğrusu yerleştirme biraz yanlış olmuş gibime geliyor.
Salonu yemek odası gibi kullanmışsınız duvara koltuğu yaslamışsınız .
Onun yerine kap tarafına konsolu yaslayıp önüne masayı koysaydınız vitrinlerden birini de masanın arkasına veya yanına koysaydınız diğer vitrini de çocuk odasına alırdınız.
ıkili koltuklarda çocuk odasına giderdi büyük oltukları salona pncere önüne doğru iki kenara koysanız sıar gibime geliyor.
Tabi bu benden nacizane bir fikir.
Sağlıkla mutlulukla oturun inşallah evinizde

lepiye katılıyom evin ve eşyaların çok güzel ama bence salonun dekorasyonu bana göre olmamış..ama senin evin ..ben sadece fikrimi söğledim..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…