Evlilikten beklentiler - görücü usulü

Yok artık. 1kez gördügün tanımadığın bir erkek için memurluğu bırakacaksın pess. Neyse hak eden biri gecer memurluğa ınsallah

Vallahi geçsin.
Birçok işsiz insan var, iş için çırpınıyorlar. Ekmeğine kıymet verenler sahip olsun.

Hayır konu sahibi çok uyanık olduğunu düşünüyor da asıl adam çok akıllı. Bir genç kadın ve iki yaşlı insanın olduğu evde tüm ev işinin ve yaşlı bakımının genç kadının üstüne yıkılacağı açık. Adam da bu gerçeği ifade etmiş zaten.

Niye kadının maaşını reddediyor bir düşünsün. Sonuçta eve giren para azalacak erkeğin üstündeki maddi baskı çok artıyor. Anne babasına ideal bakım için bu yükü almaya hazır. Tabi ki harcamalara erkek tarafı karar verecek, sonuçta parayı kazanan taraf)

Konu sahibinin ev işini “reddetme” gibi bir şansı asla olamaz, onun yeni işi bu olacak.

Kıskanma mevzusu ise uzar gider, orayı bir açarsam iş çok farklı boyutlara gider ısrarla hafif taraflara değiniyorum aslında.

Vallahi geçsin.
Birçok işsiz insan var, iş için çırpınıyorlar. Ekmeğine kıymet verenler sahip olsun.

Hayır konu sahibi çok uyanık olduğunu düşünüyor da asıl adam çok akıllı. Bir genç kadın ve iki yaşlı insanın olduğu evde tüm ev işinin ve yaşlı bakımının genç kadının üstüne yıkılacağı açık. Adam da bu gerçeği ifade etmiş zaten.

Niye kadının maaşını reddediyor bir düşünsün. Sonuçta eve giren para azalacak erkeğin üstündeki maddi baskı çok artıyor. Anne babasına ideal bakım için bu yükü almaya hazır.

Konu sahibinin ev işini “reddetme” gibi bir şansı asla olamaz, onun yeni işi bu olacak.

Kıskanma mevzusu ise uzar gider, orayı bir açarsam iş çok farklı boyutlara gider ısrarla hafif taraflara değiniyorum aslında.
Aynı evde mı yasayacaklar. Ama bu kadar aileye duskunse eşinden de Aılesıne ılgılı olmasını, hep gıdıp gelme sını, ıslerını yapmasını bekler. İyi cesaret memurluğu bırakmak. Ben zengın olsam gene memur olmaya calısırdım herhalde. Eşim mımar olsa o kadar para olsa gene calısırdım kpssye.
Mantık olarak dusunursek hem iş hem kendı evı hem kv kp evı 3 ü birlikte gıtmez. Bu yüzden bırakmasını ıstıyor zaten

O kadar kötümser olmayalim. Belkide bosanmazlar. Konu sahibi kendim ettim kendim buldum diye de cekebilir. Ha dogru sirf biz icini kararttik diye adamla görüsmeyi de kesmis. :KK53:
🤣🤣🙄🙄Ama calısmaya alısmıs bı ınsan evde yapamaz. Mimar yakısıklı bırının de bu yasa kadar yalnız kalması tuhaf. Dogru olanı yapmıs

Aynı evde mı yasayacaklar. Ama bu kadar aileye duskunse eşinden de Aılesıne ılgılı olmasını, hep gıdıp gelme sını, ıslerını yapmasını bekler. İyi cesaret memurluğu bırakmak. Ben zengın olsam gene memur olmaya calısırdım herhalde. Eşim mımar olsa o kadar para olsa gene calısırdım kpssye.
Mantık olarak dusunursek hem iş hem kendı evı hem kv kp evı 3 ü birlikte gıtmez. Bu yüzden bırakmasını ıstıyor zaten

Gidip geleceksin demiş onun açılımı o aslında, iş zaten gitmiş ileride kendi evleri de gidebilir. Neyse ben daha yazmayayım, konu sahibi pembe hayallere domestos döktüğüm için biraz kızmış olabilir bana. 😅

Dikkat edin adama hiç kızmıyorum, evet Dünya görüşü benden farklı olabilir ama en azından dürüst.

Gidip geleceksin demiş onun açılımı o aslında, iş zaten gitmiş ileride kendi evleri de gidebilir. Neyse ben daha yazmayayım, konu sahibi pembe hayallere domestos döktüğüm için biraz kızmış olabilir bana. 😅

Dikkat edin adama hiç kızmıyorum, evet Dünya görüşü benden farklı olabilir ama en azından dürüst.
O gıdıp gelmeler bı süre sonra aynı evde kalmaya dönüşür. Memurluğu bırakıp kv kp ye bakmaya gıdecek hergun. Ssk maas yok. Karsılıgı sadece mımar koca.

Seni kiskanc fesat domestoscu seni :KK53:

istemiyorum ya belki ondan bu lafina takilmadim .sevdigim meslekte degilim sirf isim olsun diye cabaladim simdi oyle deyince bi hos geldi calismami istememesi benu dusunuyor gibi geldi
Keşke benim de bedavaya çocuklarıma bakacak, evimi temizleyecek biri olsa, 7/24 çalışırım. 😂 Seninkinde ek olarak anne baba var, hizmet hürmette kusur edilmeyecek. Seni değil, kendini düşünüyor. Sen evde otur ki, avlandığı alanlardan uzak dur, belli mi olur başka avcılar bulur falan seni, nesine lazım adamın.

O kadar kötümser olmayalim. Belkide bosanmazlar. Konu sahibi kendim ettim kendim buldum diye de cekebilir. Ha dogru sirf biz icini kararttik diye adamla görüsmeyi de kesmis. :KK53:
Sence?? Adam kesmiştir bu buradan bir iki laf ettiyse🤷

Sence?? Adam kesmiştir bu buradan bir iki laf ettiyse🤷

Sanki dört dörtlük adam mi var diyor konu sahibi. Yani 4/4 bulamasanda -4/4 niye hedefliyelim. Sahsen esimi benim icin 4/4lük buluyorum. Ve eşte aradigim kriterlerden ödünc vermezdim baskasini yerinde olsam. Kriter derken maddiyati kastetmiyorum bile. Adamin yoldaş aramadigi ta burdan belli. Söyleyince de kötü biz oluyoruz. Ic karartan cadilariz yani:KK55:

Üzülerek söylüyorum anaci bir yobaz olduğunu düşünüyorum. Şartlarını size sıralamış sizin sartlariniz neydi? Evlilik düşünen kişinin ilk ve önemli olan bı görüşmede sizi tanımak yerine ailesini vurgulaması ve çalıştırmak istememesi benim için red sebebi olurdu

Konuda 27 yaziyor bilgilerinde 21. 1993 yazacakken yanlislikla 2000 yazmasi mümkün mü?
Acaba yaşının geçmiş olduğunu mu düşündürtmek istiyor, hani daha iyi yorumlar gelsin diye. 😀27 yaş da geç değil gerçi. İşi bırak çocuklarımı doğur, anama babama hizmet et diyen adamla da hangi yaş olursa olsun evlen diyecek değiliz ama.

Sanki dört dörtlük adam mi var diyor konu sahibi. Yani 4/4 bulamasanda -4/4 niye hedefliyelim. Sahsen esimi benim icin 4/4lük buluyorum. Ve eşte aradigim kriterlerden ödünc vermezdim baskasini yerinde olsam. Kriter derken maddiyati kastetmiyorum bile. Adamin yoldaş aramadigi ta burdan belli. Söyleyince de kötü biz oluyoruz. Ic karartan cadilariz yani:KK55:
Aman kardeş hayatımda da burada her zaman makulu söylemeye çalışıyorum. Gerisi ırgalamaz valla🙅 Bende görücü usulü evlendim hatta şu an kayinvalidemle aynı apartmandayim ama bunlarla ilgili en son konuştuk ki aileme bakacaksin geleceksin gibi şeyler konuşulmadı. Bayan ecele gidiyor...

Sakın sakın arkana bakmadan kaç ne demek işi bırakcaksın saten evde yorulacaksın iş, yemek bulaşık falan iyice saçmalamış görücü kişisi... Sizi eş olarak değil anne ve babasına bakacak bakıcı arıyor... İlerde birşey olsa boşanma gibi dım dızlak ortada kalacaksın iş yok bişey yok... Hem sen bunca yıl çalıs emek ver adamın biri gelsin ben kıskancım çalısmanı istemiyorum baştan kendini belli etmiş damat bey dışarı faln çıkarmaz tek başına bir şeye izin vermez ama yinede sizin kararınız geleceğinizi yakmayın

Bakin siz benim yazdığımı okumamissiniz ki ben asla anneme babama bak dedi demedim onlar zaten kendi ayakları üstünde duran insanlar sadece ailelerimise saygılı olalim bende seninkine dedi . yani o kadar abartıyorsunuz ki yok evden cikamazsin gezemezsin hangi devirde yasiyorsunuz anlamadım. İtaaat bekliyormus da falan da filan da .çok düşünüyorsunuz dört dörtlük insan mi var olsa da ben mi bulacagim gerci olmadi zaten buradakileri okuyunca konuşmayı kestim sırf icim karardi diye yoksa onun yanlışını görmedim Allah var. Ailemi ikna edip isi de bırakacağım artık insanlara fikir de soramaz olduk her sey de karamsarlık dalga geçeni mi ararsın
Konu sahibine ithafen sen kararını vermişşin neden insanlara sorma gereği duyuyorsun ozaman maden böylr bir şey konuşuldu hiç konu açıp işinize gelmeyince yok öyle demedi bu şu insanlar yasadığı tecrübeyi ve ilerde ne olacağını söylüyor karar sizin yinede mutluluklar

istemiyorum ya belki ondan bu lafina takilmadim .sevdigim meslekte degilim sirf isim olsun diye cabaladim simdi oyle deyince bi hos geldi calismami istememesi benu dusunuyor gibi geldi
Ya lütfen gelmeyin bunlara lütfen. Benzer süreçleri tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorum. Niyeti sizi tamamiyle kontrolü altına almak, kendiniz çalışmak istemeyebilirsiniz anlarım ama aklım sende kalır diye bahane sunan adam yarın bir gün sizi daha başka şet-ylerde de kısıtlayacak, o arkadaşına gitme aklım sende kalıyor diyecek, bunu giyme aklım sende kalıyor diyecek ve siz o gün geldiğinde ona hayır diyemeyecek kadar kendinizi kaybetmiş olabilirsiniz. Yol yakınken dönün

Ben diyorum ya hayatıma 5 yıldır kimse girmedi aldatildiktan sonra dda olmadı işte ama bu görücü tavsiyesiyla oldu ilk defa gördüm fotosunu bile gormemistim .2 gündür bu uygulamanin altini üstüne getirdim araştırdım her yeni evliniin mesajlarını okudum. Aklima takilan her seyi sormak istedim neden hep bir kulp buluyorshbzu

Tipine
Dünyanın en yakışıklı insanı da olsa yaşattıklarındna sonra yüzünü görmek dahi istemeyeceksiniz ya. Siz de çocukça olduğunun farkındasınız, lütfen mantığınızı dinleyin.

Back