- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 436
- 398
- 37
dizi cok sacma bi hal almaya basladi...
eskisi kadar zevk almiyorum maalesef izlerken,
hala cok seviyorum... ama artik karnim agrilar giresiye kadar gülmüyorum,
artik mecnunun tek bi sözüne bogazima koskocaman bi dügüm yerlesmiyor,
artik o duygusal sahneler bile bos geliyor, samimi degil....
sirinin dizideki amaci ne?
sedef mecnundan niye ayrildi, niye ayri kaliyor hala?
ak sakalli dede neden gittikce daha az görünmeye basliyor?
ve göründügü sahnelerde sadece anlamsiz anlamsiz konusuyor?
yaw tamam komplike bi dizi, ama ben gercekten ya salaklastim yada replikler iyice bilmece moduna gecti...
kimsenin hayatina müdahele etmemeliydim, sen gitme sadece bekle... ??? :26:
hele kral, ülke konusu iyice baydi artik... daha ne kadar ayni konunun üzerinden espiri yapacaklar anlamiyorum...
o sahneler cikti mi baska yeri aciyorum, icim daraliyor artik...
dizide hala ayni zevki veren seyler mecnunun ve ismail abinin replikleri...
ismail abi son bölümde yine cok sekerdi, o tavsanla olan hallerine bayildim.
mecnun her zmn ki gibi cok komik, ama o sirinden sedefe, sedeften sirine transit halleri sinir etmeye basladi
ooof amma doluymusum
dizi cok sacma bi hal almaya basladi...
eskisi kadar zevk almiyorum maalesef izlerken,
hala cok seviyorum... ama artik karnim agrilar giresiye kadar gülmüyorum,
artik mecnunun tek bi sözüne bogazima koskocaman bi dügüm yerlesmiyor,
artik o duygusal sahneler bile bos geliyor, samimi degil....
sirinin dizideki amaci ne?
sedef mecnundan niye ayrildi, niye ayri kaliyor hala?
ak sakalli dede neden gittikce daha az görünmeye basliyor?
ve göründügü sahnelerde sadece anlamsiz anlamsiz konusuyor?
yaw tamam komplike bi dizi, ama ben gercekten ya salaklastim yada replikler iyice bilmece moduna gecti...
kimsenin hayatina müdahele etmemeliydim, sen gitme sadece bekle... ??? :26:
hele kral, ülke konusu iyice baydi artik... daha ne kadar ayni konunun üzerinden espiri yapacaklar anlamiyorum...
o sahneler cikti mi baska yeri aciyorum, icim daraliyor artik...
dizide hala ayni zevki veren seyler mecnunun ve ismail abinin replikleri...
ismail abi son bölümde yine cok sekerdi, o tavsanla olan hallerine bayildim.
mecnun her zmn ki gibi cok komik, ama o sirinden sedefe, sedeften sirine transit halleri sinir etmeye basladi
ooof amma doluymusum
yalniz degilmisim ne güzel... sezon finaline giriyor zaten, umarim biraz kafa dinledikten sonra
toparlar dizi.
kiyamiyorumda diziye, cok seviyorum hala o baska konu, ama gercekten eskisi kadar güldürmüyor ve aglatmiyor artik...
youtubeda eski bölümlerden kisimlar izledim,
ne kadanda güzelmis eskiden,
simdi agizlarindan cikanla, kulaklarinin duyduklarinin ayni sey olmadigi hic mi farkinda degiller
naaaaaaaaaasiiiiiiil bu hale geldi bu dizi, gidelim agizlarini burunlari kiralim,salalim twitileri üzerlerine, laaaaaaaapps diye lafi yapistiralim, küfürler edelim damacana, sarkozy ve tuvalet terligi diye de olaylar olayylar ciksin
derdi ismail abimiz
uf ya o nasil bir sezon finalidir öyle ya.agla agla bir hal oldumcok kötüydü.sanki sezon degilde finaldi umarim yeni sezon hersey iyi baslar. hernekadar ben sedefi seviyor olsamda belki bakarsinizda bu yasananlarda bir rüyaydi.leyla ölmedi belki.geri gelir.uff ya.ismail izmir otobüsüne binerken film koptu.zavallim ya..ve iskenderin kalbden bayilmasi..dedenin geri cevrilmesi.ve en son cölde mecnunun yürümesi.! muhtesem ve bir okadarda kötüydü.bu yapilirmi ya
uf ya o nasil bir sezon finalidir öyle ya.agla agla bir hal oldumcok kötüydü.sanki sezon degilde finaldi umarim yeni sezon hersey iyi baslar. hernekadar ben sedefi seviyor olsamda belki bakarsinizda bu yasananlarda bir rüyaydi.leyla ölmedi belki.geri gelir.uff ya.ismail izmir otobüsüne binerken film koptu.zavallim ya..ve iskenderin kalbden bayilmasi..dedenin geri cevrilmesi.ve en son cölde mecnunun yürümesi.! muhtesem ve bir okadarda kötüydü.bu yapilirmi ya
sanmiyorum degisicegini.sezon finali oldugu icin öyle bisi yapilmistir.yeni sezonda burak aksak insallah sakin yeni taze kafayla güzel bir senaryo yazar.belki bir rüyaydi bunlar.rüya olmasada cözülür hersey.okadar baslari belaya girdi hepsinin ama kurtuldular.yine hersey yoluna girer gibi.dizi sacmalasada bitmesin ya.ayri kalmak cidden zormus...Aynen bende agladim baktim esimde agliyor.yalniz dizi kokten degisime mi gidiyor.erdal bakkal satildi,yavuzun sapkasi eldivenleri gitti.dizinin demirbasi bu ogeler..beni en cokaglatan ve gulduren her zaman ismail abi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?