Az önce seyrettik, sanırım 1. bölümdü. Biz seyrederken çok eğlendik. Baya da güldük. Montajlar da değişikti.
Mecnun`nun ise herkesi, vitrindeki mankeni bile Leyla sanmasına çok güldüm.
Yeni bölümü mutlaka seyredeceğim ama Türkan`la aynı saate denk geliyor. Artık birini internetten seyredeceğim
Mükemmel bir dizi , kalitesi ve mizah anlayışı tartışılmaz . Umarım bu dizi çöplüğünde yok olup gitmez. Genelde tvde dizi takip etmiyorum hele ki yerli dizileri hiç izlemiyorum sanırım artık çarşamba günlerini iple çekeceğim. Bu arada dizide hiç reklam verilmiyor acaba bu trt farkı mı , yoksa dizi reklam mı almıyor :/
Böyle bir diziden haberim bile yoktu :26:
İzlemek isterim...
Ama nereden bakabilirim dizinin geçmiş bölümlerine
İnanmıyorum ilk defa haftanın bir gününü diziyle bütüleştirdim ve yeni bölüm için acayip heyecanlanıyorum :))
Kızlar bu dizi harikaaa
Tesadüfen iki haftadır denk geliyor izliyorum gülmekten kırılıyorum yani bu kadar mı güzel ve komik sahneler olur Hele oyuncuların mimikleri ayrıca etkileyici, özellikle Mecnun hehee
son bölümde ak sakallı dede (favori karakterim) hastanede dolaşırken bi odaya girdi de yatan hastaların hepsinin kalpleri durdu ya o sırada ben telefonla konusuyorum ama gözüm dizide tabi nasıl kopmuşum karsıdaki diyor ki noldu karsında biri mi düstü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?