Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben burdayım canım...sen netten ilk bölümleri seyret bol kahkaha atarsın...
Veee dizimizin adi degisir...LEYLA ILE MI MECNUN ? cok merak ettim bu yeni sezonu.catliycamm
nasil yani, gercekten mi?
Veee dizimizin adi degisir...LEYLA ILE MI MECNUN ? cok merak ettim bu yeni sezonu.catliycamm
Daha önce Şirin'i oynayan Müge Boz'un diziden ayrıldığı haberini duyruldu, fakat pek ilgi çekmedi.Bugün İtibari ile Sedef'i oynayan Zeynep Çamcı'nın da diziden ayrıldığı duyruldu.
Sedef'e adam gibi bir vedayı bile reva görmeyen senariste saygılarımı iletiyorum
aaa sedefte mi ayrilmis? yok artik.
iyice sacmaldilar
Evet , hikaye değişmiş ya çıkarmışlar onuda. ama ne hikmetse 3. sezon tanıtım fragmanında Sedef'in evi vardı .
Mecnun Leylaleyla diye inim inim inleyecekse tamamda yeni bir kız getiripte aşık edeceklerse, aman almayayım .İyice laçka oldu senaryo, daha da inanmam hiçbir şeye...
facebookta -twitterde burak aksakin aciklamalari yayinlandi.müge önceden cikmisti zaten.sedefte cikti.,ama hikaye senaryo degismemis.zaten hikaye geregi cikmalari gerekiyormus,rolleri bitmis.simdi diziye yeni oyuncu gelecekmis.demet evgar,özge özpirincci ve bide adini unuttum"doktorlar dizisinde ela vardi galiba o" bunlardan biri diziye katilcakmis.nekadar dogru bilemem ama aciklama bu.bence eger baska oyuncu gelicekse bu demet evgar olur.gercek hayatta mecnunla beraberlermis zaten (not:mecnun evliydi.esinden ayrilmis)
ama bence böyle bi son olmadi.yani sadece sevdiklerinden dolayi yalan söylendi diye diziden hemen ayrilmalari olmazki..hic degilse sedefin! cünkü sirinle sadece leylanin kalbi vardiye beraber oldu en basta,ama sedefi sevdi.bilemiyorum onun gibi bisiler iste..artik mecburen sabredip bekliycez yeni sezonu..