önce Behzat Ç. şimdi Leyla ile Mecnun...
bunların amacı bizleri Pis Yedili'ye mahkum etmek sanırım.
izlemedim, izlemeyeceğim! :113:
Çok sinirlendim yayından kaldırılmasına,
İçten güldüğüm, vazgeçemediğim tek diziydi...
Trt artık düştü gözümden, hiç izleyesim yok. . .
Başka bir kanala geçme mucizesini bekliyorum
Cengiz Bozkurt :"Sinema filmi yapar kavuşuruz yine. Aslolan sizin sevginiz " yazmıştı twittera L&M nin kaldırıldığı gece..
İnşallah güzel bir final yaparlar sinema filmiyle şöyle bi 5-6 saatlik L&M farkıyla da sinemada da patlar dizimiz
Efsanesiniz..
Eki Görüntüle 788175
Leyla ile Mecnun sayesinde trt denen bir kanalın varlığını hatırlamıştım.. Kaldırdılar bende kanal listesinden kaldırdım...
Kahrolsun bağzı kanallar !
İsmail Abilerin el salladığı gemilere toslasınlar emi !
Kaç tane sevdiğim dizi yayından kaldırıldı böyle üzülmedim
Çünkü resmen cahillik diktatörlük bu
Benim istediğim şeyleri yapacaksın benim düşüncelerimi söyleyeceksin benim gibi yaşayacaksın diretmesinin sonucu bu
Sanatçı bu arkadaş sa-nat-çı. Dizide siyasetle ilgili bir şey bile yok. Ya da ben farketmedim bilemiyorum
Sanatçının özel yaşamı değil mi ? İster Gezi'ye destek verir ister başka bir şeye. Sonra da gider dizi setine işini yapar
İnsanların işleriyle oynuyorlar ya. Ne yapmış o adamlar ?
Şimdi insanlar sinecek sanki. Sanatçılar da böyle böyle dolacak daha pis patlayacak
Bindiğin dalı kestin Trt. Görürüm ben şimdi hangi dizin böyle fenomen olacak acaba ? İnadına diğer sevdiğim dizileri de izlemeyeceğim. Çok izlemek istersem de internetten izlerim. Kazanamasınlar reytingleri
Ekşi de okumuştum galiba yada burada bilmiyorum birisi "bu işin iyi tarafı artık trt izlememize gerek yok " demişti.
Su diziyi turk max alsa acayip guzel olurdu cunku turk max cok ozel ve rahat bi kanal ifade ozgurlugu acisindan dizi tavan yapardi acayip guzel konular islenebilir o kanalda
.
aaa! duymadınız mı yeni haberi "bende özledim "
xxxxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?