Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
of sedef ya neden gittin sanki... tam zamanında gittin hee...
diziyi 2 haftadir izleyemedim, sedef nereye gitti? diziden mi ayrıldi?
yok diziden ayrılmadı.spoiler olmasın istersen okuma,dede asasını havaya attı mecnun a asa yere düşene kadar ya sedef e ya şirin e karar ver dedi mecnun da şirin le sedef le vakit geçirdi tabi sedef şirin le mecnun u kıkırdarken gördü bölüm sonunda şirin e gitti biz senle olamayız falan dedi sedef in evine gitti o gidene kadar sedef mektup bırakıp gitmiş.ama çok güzel okudu valla mektubu.dün son sahneyi izlerken sanki fb gs maçı izliyorum gibi heyecan yaptım takım tutar gibi kız tutuyorum:)
izledim sonunda canim.
simdi ne olacak sedefsiz. bi daha ki bölümde sedef yok ama sirin var hala...
mecnunun sedefe veda konusmasi yapip yapip tekrar görüsmesi baydi artik.
sinir oluyorum, bende sedefciyim, kizi cok üzüyor...
Canim zannedersem Sedef kara balik olacak bu masl dünyasinda ve Mecnun onu aramaya cikacak.yaa bende cok SIKILDIM artik iki kizin arasinda kaldigindan.Gercek ask göremiyoruz bir türlü.Hep cocukca oyunlara döndü bu dizi.kizabilirsiniz belki bana ama ben o baslardaki aski görmek istiyorum.Mecnun'un askini....
KIZLAAAAR ÇABUUK OYLAMAYAA , LEYLA MECNUN ÖN SIRADA
DAHADA ÖNE ÇIKARALIM BEN ŞİMDİ KULLANDIM OYU LEYLA MECNUNAAA HADİİİ
2011 yılının en iyi dizisini milliyet.com.tr okucuları seçiyor. / Tv Rehberi / Milliyet Tv Rehberi
dizinin ilk bölümünden itibaren takip edenlerdenim biraz önce gecmişime baktım bu sayfaya bir sürü mesaj yazmısım. diziyi o kadar cok seviyodumki oyuncuların katıldıgı tv programlarını ,filmlerini hepsini takip ediyodum hatta üşenmedim kalktım söylesilerinede gittim hepsiyle tanışma imkanım oldu halada cok seviyorum ama ezgi asaroğlu gitti diziye yeni oyuncular geldi sogudum ya diziden cevremdeki çogu l&m sevende öyle eskiden ta hafta ortasından beklerdim diziyi gecen pazartesi dizinin oldunu unutmusum izlemedim.açıkcası ben artık kararsiz bi mecnun mecnun kız versiyonu olan sedef ve mecnunu resmen hırs yapmıs bi sirin izlemek istemiyorum. o naif tatlı LEYLAyı özledim eski bölümleri özledim resmen sedef sirin sahnelerini izlemek istemiyorum. diğer karakterler aynı yine hepsini çok seviyorum ama bu hikaye sıktı beni artık biliyorum gerceklesmeyecek bi istek ama gerçek LEYLA mız geri dönsün ya.
bende şunu hala anlamış değilim...
anlatılan olayda o azmettirmiş o dövmüş bunların dziden atılması yada çıkması tamam mantıklı...
ama leyla karakteri ezgi dövülen kişi. onu ne diye çıkardılarki :S
ya biri bana net açıversin şunu ya