İnşallahmerhabalar..bende letu kullanmıştım..şimdi oğlum 2 buçuk yaşında..inşallah sizede şifa olur
evet..ilk kullanimda çok şükür..yumurtalar büyüyünce de çatlatma iğnesi vurulmustumİnşallahilk kullanımda mı hamile kalmıştınız
Merhaba insallah olur ama bende cikolata kisti varmerhabalar..bende letu kullanmıştım..şimdi oğlum 2 buçuk yaşında..inşallah sizede şifa olur
Bende yumurtam 1 taneydi ama gelişimi güzeldi 22 mm olmuştu çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı rabbim nasip etmedi. Özel değilse siz ne için kullandınız öğrenebilir miyim. Bende yumurta rezervi düşüktü eşimde de sperm sayısı vs düşüktüevet..ilk kullanimda çok şükür..yumurtalar büyüyünce de çatlatma iğnesi vurulmustum
Merhaba bugün sancim vardı adet olucam diye düşündüm ama peçeteye kahverengi leke geldi menopoza mi girdim adet mi olamıyorum yerlesme kanamasi adete 1 gün kala olur mu acabaSonucunuz belli oldu mu acaba
Yerleşme kanaması adet tarihinde veya adete yakın oluyor diye biliyorum. İnşallah öyledirMerhaba bugün sancim vardı adet olucam diye düşündüm ama peçeteye kahverengi leke geldi menopoza mi girdim adet mi olamıyorum yerlesme kanamasi adete 1 gün kala olur mu acaba
Bencw bekleyin adet gününüzü en azından 3 gün geçsinTest yapsam mı acaba
Yarın adet olmam gerekiyor inşallah vardır birseyler kendime söz verdim umutlanma diye ama umut fakirin ekmeği ne yapim bacımBencw bekleyin adet gününüzü en azından 3 gün geçsin
İstediğin kadar söz ver umutlanıyor insanYarın adet olmam gerekiyor inşallah vardır birseyler kendime söz verdim umutlanma diye ama umut fakirin ekmeği ne yapim bacım
İstediğin kadar söz ver umutlanıyor insanolsun umut da güzel bişey bence bende her ay ayrı bir umutla bekliyorum inşallah nasip olur isteyen herkese
İstediğin kadar söz ver umutlanıyor insanolsun umut da güzel bişey bence bende her ay ayrı bir umutla bekliyorum inşallah nasip olur isteyen herkese
Ne yaptınız test yaptınız mıYarın adet olmam gerekiyor inşallah vardır birseyler kendime söz verdim umutlanma diye ama umut fakirin ekmeği ne yapim bacım
Ne yaptınız test yaptınız mı
[/QUOTEMaalesef hasta oldumNe yaptınız test yaptınız mı
Evet canım aynen öyleAynen öyle her halimize şükürler olsun gerisi Allaha kalmış
Sizin sonucunuz belli oldu mu acabaBende 3 gün önce başladım bu ilaca kaç günde sonuç aldınız acaba
Merhaba adana da hangi doktora gidiyorsunuz acaba. Ben yorumlarinizi baya okudum da.10 aydır deniyoruz nasip olmadı. Şimdi İstanbuldayım benim doktorum da adanada. Acaba aynı şekil adetin 3.günü letu ya başlasam Adanaya dönünce kontrole gitsem bişey olur mu. Arka arkaya kullanılıyor mu bu ilaç
Adana da ömür tıp merkezinde Kadriye hanım var ona gittim kendisi iyi ilgili bir doktor ama ben letudan sonuç alamayınca tekrar tüp bebek için başvuru yaptım bu kez balcalı hastanesine rapor çıkartıcam inşallah sonra da bir kez orda deneyeceğim. Adanada nerde yaşıyorsunuzMerhaba adana da hangi doktora gidiyorsunuz acaba. Ben yorumlarinizi baya okudum da.