Adana da ömür tıp merkezinde Kadriye hanım var ona gittim kendisi iyi ilgili bir doktor ama ben letudan sonuç alamayınca tekrar tüp bebek için başvuru yaptım bu kez balcalı hastanesine rapor çıkartıcam inşallah sonra da bir kez orda deneyeceğim. Adanada
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahSeyhan Havutlu da yaşıyorum. Bende altın koza da tedaviye başladım. O yüzden sordum teşekkür ederim
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahbende seyhan şakirpaşadayım. Tedavi tam olarak başladı mı ilaç kullanmaya başla ol
Bende tutmadı çatlatma iğnesi de kullandım ama demekki o ay nasip değilmişÇok teşekkür ederim. Evet bu ikinci ayım. Bu gün gittim hastaneye hatta. Ben letu yu baya araştırdım. Genel de catlatma ignesi ilebir çok kişide tutuyor ama bilmiyorum ki
Benim yumurta sayım az bazen kendi çatlıyor bazen çatlamıyor 1 veya 2 yumurtam oluyoBen ilk gebeligimde bebegimi kaybettim 7 ay boyunca gebe kalmadım tedaviye başladık. Bu 2.ayimiz doktor bu ilaç tedavisi 6 ay sürüyor dedi. Benim yumurtalarım gelişiyor ama catlamiyor
Amin çok teşekkür ederimBenim yumurta sayım az bazen kendi çatlıyor bazen çatlamıyor 1 veya 2 yumurtam oluyo. İnşallah tedaviniz den güzel sonuç alırsınız. Dualarım tüm çocuk sahibi olmak isteyenlerle
Bende leke olmamıştı ama zaten olumsuz sonuçlandı inşallah sizde olan leke olumlu olduğunu gösteriyordurMerhaba letu kullanırken bı damla kahverengi lekem geldi bugün 4 gün. Başına böyle bişey gelen oldu mu bu arada pko var
Teşekkür ederim cevap için. Bana adetken kullan demedi regl değildim kullandığımda yani bikac kere daha leke geldi acaba ilacı bıraksam mi doktorumda seminerde ulaşamadım.Bende leke olmamıştı ama zaten olumsuz sonuçlandı inşallah sizde olan leke olumlu olduğunu gösteriyordur
Rica ederim. 5 gün kullandım ben. Kaç gün oldu çok uzun süre kullanmayın derim ben. Benim 5 günde bile yeterince fazla gelişmiştiTeşekkür ederim cevap için. Bana adetken kullan demedi regl değildim kullandığımda yani bikac kere daha leke geldi acaba ilacı bıraksam mi doktorumda seminerde ulaşamadım.
Merhaba beş gün kullanıp bıraktım bende. Baktım herkes beş gün kullanıyor :) sonrasında cagirmadi doktor beni. Altı ay bu şekil deneyelim dedi yani adetin 2. Günü baslicam letuya. On gün sonra da duphaston kullanıyorum adetim gelmezse test yapicam bakalimRica ederim. 5 gün kullandım ben. Kaç gün oldu çok uzun süre kullanmayın derim ben. Benim 5 günde bile yeterince fazla gelişmişti
İyi yapmışsınız 5 gün kullanıp bırakmakla. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Hayırlı haberlerinizi bekliyorumMerhaba beş gün kullanıp bıraktım bende. Baktım herkes beş gün kullanıyor :) sonrasında cagirmadi doktor beni. Altı ay bu şekil deneyelim dedi yani adetin 2. Günü baslicam letuya. On gün sonra da duphaston kullanıyorum adetim gelmezse test yapicam bakalim
Hepimiz hayırlı haberle gelelim teşekkür ederimİyi yapmışsınız 5 gün kullanıp bırakmakla. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum
İnşallah inşallahHepimiz hayırlı haberle gelelim teşekkür ederim
Hayır ben cektirmedim ama halam çektirdi hiç ağrı duymamis korkmayın bence bu konuda da çok araştırmayın psikolojiniz etkilenmesin çünkü her insanın ağrı eşiği farklı rabbim kolay geçitten geçirsinİnşallah inşallahben ilaçlı rahim filmi çektirecem ama korkuyorum anestezisiz olacak siz çektirdiniz mi daha önce
Evet haklısınız. İnşallahHayır ben cektirmedim ama halam çektirdi hiç ağrı duymamis korkmayın bence bu konuda da çok araştırmayın psikolojiniz etkilenmesin çünkü her insanın ağrı eşiği farklı rabbim kolay geçitten geçirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?