- 24 Kasım 2008
- 684
- 568
- Konu Sahibi bluedreams79
Ooo maşallah..süpersinSAbah 3 akşam 3 mil yapıldı
Bende iki gündür yazamadım.
Cuma 5 mil
Cumartesi 4 mil
Bugünkünü henüz yapamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo maşallah..süpersinSAbah 3 akşam 3 mil yapıldı
Tamamdır teşekkür ederimmmLiveyourdream bu arada kaç mil yapmam gerek diye sormuşsunuz.gördüğüm kadarıyla 3 mil yapıyorsunuz zaten.ayrıca 1 ve 2 milleri yapmanıza gerek yok.direk 3 millik videolarını yapabilirsiniz.leslienin çok sayıda videosu var.1 mil olanı yeni başlayan daha önce hiç spor yapmamış olanlar ve zamanı olmayan ama arada hareket yapmak isteyenlere uygun.alıştıkça milleri arttırıyorsun.kilo vermek için de en az 3 mili haftanın 5-6 günü yapmanı öneriyorlar
Süpersin yaa. Ben biraz daha aralıklı yapabildim. İş güç, çocuk, yemek hazırla, iftar, sofra topla derken saate bi bakıyorum 22:30Bugün de 3 mil yapıldı
Ben de düzenli yapamıyorum aslında ama tamamen bırakmamaya çalışıyorum.ne kadar zamandır yapıyorsun. Verebildin mıSüpersin yaa. Ben biraz daha aralıklı yapabildim. İş güç, çocuk, yemek hazırla, iftar, sofra topla derken saate bi bakıyorum 22:30
3 mil yapıldı.
kilom 70 oldu.
Maalesef bende internetteki videolarla yapıyorum.umarım bulabilirsin.4 sene önce elimde onlarca leslie videosu vardı ama maalesef bilgisayarım bozuldu hepsi silindi. youtube ta çok az video var. elinde video olan ya da youtube dışında bulabileceğim videolar var mı ? bu konuda yardımcı olacak olan varsa çok mutlu olurum :)
Şimdi 3 mil’den yaptım. Üzerine mekik falan da yaptım.Ben de düzenli yapamıyorum aslında ama tamamen bırakmamaya çalışıyorum.ne kadar zamandır yapıyorsun. Verebildin mı
Bende cumartesi 2 mil yaptım.pazar yapamadım bugünde 3 mil yaptım
Selülit kreminin markası ne?3 mil yapıldı.
Bir tane antiselülit kremi aldım. Nerde yağ fazlaysa o bölge cayır cayır yanıyor. Onu sürüp yaptım bacak, popo ve karın bölgeme. Tavsiye ederim
Bende bugün 3 mil yaptimPazar günü 4 mil yaptım.
Dün yapmadım.
Bugün de 3 mil yaptım
Kremler duştan sonra için degilmi.3 mil yapıldı.
Bir tane antiselülit kremi aldım. Nerde yağ fazlaysa o bölge cayır cayır yanıyor. Onu sürüp yaptım bacak, popo ve karın bölgeme. Tavsiye ederim
Sadece süre olarak biraz daha uzun.yoksa hareketler aynı.ben günlük 10000 adımı tamamlamaya çalışıyorum.o yüzden 4 mil ideal oluyor benim için.fırsatım varsa 4 mil yapıyorum.Bende bugün 3 mil yaptim
4milin 3milden farkı ne
Teşekkür ederim ben bunda bile sıkılıyorum .onu hiç yapmayayim ozaman.sure bana izin geliyorSadece süre olarak biraz daha uzun.yoksa hareketler aynı.ben günlük 10000 adımı tamamlamaya çalışıyorum.o yüzden 4 mil ideal oluyor benim için.fırsatım varsa 4 mil yapıyorum.
Selülit kreminin markası ne?
Bende selülit için krem arayışındayım