Leslie ve Yürüyüş İle Zayıflama Günlüğüm

O saatte kalkmazsam daha yapamam sanki.
8-5 çalışıyorum, 2 çocuğum var onlar uyanıkken yapamıyorum. Geç yatıyorlar onlar uyuyana kadar benim uykum geliyor:) mecbur sabah onlar uyurken yapıyorum
Bilmez miyim o durumu..küçük çocuklar oldumu insan zaman ayırmakta zorlanıyor gerçekten.sen birde çalışıyormuşsun..Bende oğlumu okula gönderiyorum kızım oynarken yapmaya çalışıyorum..
Ve bugünde 3 mil yapıldı.

Merhabalar,1 hafta da 100 kilo ile başlayıp 97'ye inen biri olarak Leslie yi kesinlikle tavsiye ediyorum. Hergün düzenli yapamadım malesef ama dışarı çıkıp yürümeye vakti olmayan spor salonuna gidemeyenler için harika birşey. Zaten yaptığınızda öyle bir terleyeceksiniz ki o zaman anlayacaksınıZ. Ve ben de size katılmak istiyorum mümkünse 👻 birlikte yapalım motivasyon olur benim içinde?

Merhabalar,1 hafta da 100 kilo ile başlayıp 97'ye inen biri olarak Leslie yi kesinlikle tavsiye ediyorum. Hergün düzenli yapamadım malesef ama dışarı çıkıp yürümeye vakti olmayan spor salonuna gidemeyenler için harika birşey. Zaten yaptığınızda öyle bir terleyeceksiniz ki o zaman anlayacaksınıZ. Ve ben de size katılmak istiyorum mümkünse 👻 birlikte yapalım motivasyon olur benim içinde?
Burası çok aktif değil ama -konu sahibine ayıp olmayacaksa- ben sizi aktif olan başka bir gruptan etiketleyeyim:)

Sonucunu almanıza sevindim.fırsat bulduğumda yapabildiğim zamanlarda yazıyorum buraya ama hayal_hatun hayal_hatun unda dediği gibi çok aktif değil burası..sıkıntı değil benim için canım etiketleyebilirsin arkadaşı :)Bu arada hangi grupmuş bu merak ettim bende 😀

hanımlar ben de katıldım kervana. ani kilo alıp vermelere son. yani vermelere son değil tabii :KK76:
bugün 5 bin civarı adım attım ve 6 mil yaptım! önceki iki gün 10 bin adım ve 3 mil leslie ile günü tamamlıyordum. şimdi sınav dönemim olduğu için dışarıya çıkmak istemiyorum pek.
leslienin dozunu artırıyorum Hoppa

X