Leslie ve Yürüyüş İle Zayıflama Günlüğüm

merhaba umarım en kısa zamanda kilolarınızdan kurtulursunuz :) ben 3 sene önce leslie ve diyet eşliğinde 9 ayda 21 kilo vermiştim. maalesef sınav stresinden herşeyi bırakıp kilo aldım tekrar.
1 aydır yeniden diyet ve leslie ile yürümeye başladım. başlangıç kilom 67.10 du simdi ise 64 kiloyum. hedef 58

Merhabaa. Ben de 160 boyundayım 52 kiloydum su tatilde 55 oldum 2 3 gundur tartılmadım ama 56 olmuş olabilirim :) yarın tartılacağım. Bir iki gundur ben de başladım leslie e ama bu ara bırakın kilo vermeyi sporla koruma yahut az kilo alma peşindeyim. Basen kısmım sorunlu ve cok fazla inşallah incelir. Bismillah diyelim 😇

Merhaba..yazmadığın dönemde düzenli olmasa da ara ara leslie yaptım.Gel gitli bir dönemde olduğum için buraya yazmak istemedim.
Bu salgın döneminde çoğu kişi dışarı çıkma imkanı olmadığı için evde spor yapmayı tercih ediyordur.Bende bu dönemi iyi bir şekilde değerlendirmek istiyorum.
Bugün 77.3 ile başlıyorum. Ve 4 mil yapıldı

Merhaba..yazmadığın dönemde düzenli olmasa da ara ara leslie yaptım.Gel gitli bir dönemde olduğum için buraya yazmak istemedim.
Bu salgın döneminde çoğu kişi dışarı çıkma imkanı olmadığı için evde spor yapmayı tercih ediyordur.Bende bu dönemi iyi bir şekilde değerlendirmek istiyorum.
Bugün 77.3 ile başlıyorum. Ve 4 mil yapıldı
Ne güzel.. tebrik ediyorum seni,
Darısı başıma diyeyim. O kadar hantallaştım ki üzerimdeki ataleti atıp spora başlayamıyorum. Yine bir kısır döngünün içinde gibiyim... Ahh beni anlıyor olmalısın...

4 mil yapıldı.
Merhaba bende 3 gündür Leslie 2 mil yapıyorum.ramazan ayı dolayısıyla,iftardan sonra yapıyorum.ilerleyen günlerde 3 mil e geçmeyi düşünüyorum.ramazan ayı sonrası 2 mil sabah akşam olmak üzere iki kez yaparım.ama yediklerime dikkat edemiyorum çünkü iftardan sonra tatlı yiyoruz genelde

4 mil yapıldı.
Merhaba bende 3 gündür Leslie 2 mil yapıyorum.ramazan ayı dolayısıyla,iftardan sonra yapıyorum.ilerleyen günlerde 3 mil e geçmeyi düşünüyorum.ramazan ayı sonrası 2 mil sabah akşam olmak üzere iki kez yaparım.ama yediklerime dikkat edemiyorum çünkü iftardan sonra tatlı yiyoruz genelde

Merhaba hoşgeldin aramıza.ramazan ayı farklı bir dönem tabi.yeme düzeni değişiyor.bende diyet yapan biri değilim.aşırı olmasa da tatlı pilav vs yiyorum normalde de ama geç saatlerde yemiyorum.en azından iftardan sonra leslie yaparak aldığın kalorileri yakmış olursun sende.

Merhaba bişey sormak istiyorum bu sabah leslie ye başladım 1 mil videosunu ve 2 mil videosunu yaptım hergün bu şekilde yapmayı planlıyorum etkisini görürüm diye düşünüyorum uygulayanlar yardımcı olabilir mi birde bişey daha sorucam 3 mile geçtiğimizde 1 ve 2 yi yapmayacakmıyız artık direkt 3 mile mi geçiş yapılıyor

Merhaba bişey sormak istiyorum bu sabah leslie ye başladım 1 mil videosunu ve 2 mil videosunu yaptım hergün bu şekilde yapmayı planlıyorum etkisini görürüm diye düşünüyorum uygulayanlar yardımcı olabilir mi birde bişey daha sorucam 3 mile geçtiğimizde 1 ve 2 yi yapmayacakmıyız artık direkt 3 mile mi geçiş yapılıyor
3 mile digerlerine gore sure olarak daha uzun oldugu icin daha fazla kalori yakmanizi sagliyor ama zamaniniz benimki gibi azsa ya da hic spor yapamayacak kadar yorgunsaniz 1 ya da 2 mile da yapabilirsiniz

3 mile digerlerine gore sure olarak daha uzun oldugu icin daha fazla kalori yakmanizi sagliyor ama zamaniniz benimki gibi azsa ya da hic spor yapamayacak kadar yorgunsaniz 1 ya da 2 mile da yapabilirsiniz
Ben başlangıç olarak bu şekilde başladım sabah akşam yapıyorum toplamda 3 mil haftaya arttıracağım

X