- 18 Şubat 2008
- 2.856
- 4.768
-
- Konu Sahibi bluedreams79
Bekliyorum etiketiiiBurası çok aktif değil ama -konu sahibine ayıp olmayacaksa- ben sizi aktif olan başka bir gruptan etiketleyeyim:)
Etiketlemiştim ta o zaman:)Bekliyorum etiketiii
Ne güzel.. tebrik ediyorum seni,Merhaba..yazmadığın dönemde düzenli olmasa da ara ara leslie yaptım.Gel gitli bir dönemde olduğum için buraya yazmak istemedim.
Bu salgın döneminde çoğu kişi dışarı çıkma imkanı olmadığı için evde spor yapmayı tercih ediyordur.Bende bu dönemi iyi bir şekilde değerlendirmek istiyorum.
Bugün 77.3 ile başlıyorum. Ve 4 mil yapıldı
Seni anlamaz olur muyum.ama yapabilirsin.hadi beni yalnız bırakmaNe güzel.. tebrik ediyorum seni,
Darısı başıma diyeyim. O kadar hantallaştım ki üzerimdeki ataleti atıp spora başlayamıyorum. Yine bir kısır döngünün içinde gibiyim... Ahh beni anlıyor olmalısın...
Merhaba bende 3 gündür Leslie 2 mil yapıyorum.ramazan ayı dolayısıyla,iftardan sonra yapıyorum.ilerleyen günlerde 3 mil e geçmeyi düşünüyorum.ramazan ayı sonrası 2 mil sabah akşam olmak üzere iki kez yaparım.ama yediklerime dikkat edemiyorum çünkü iftardan sonra tatlı yiyoruz genelde4 mil yapıldı.
Merhaba bende 3 gündür Leslie 2 mil yapıyorum.ramazan ayı dolayısıyla,iftardan sonra yapıyorum.ilerleyen günlerde 3 mil e geçmeyi düşünüyorum.ramazan ayı sonrası 2 mil sabah akşam olmak üzere iki kez yaparım.ama yediklerime dikkat edemiyorum çünkü iftardan sonra tatlı yiyoruz genelde4 mil yapıldı.
Merhaba hoşgeldin aramıza.ramazan ayı farklı bir dönem tabi.yeme düzeni değişiyor.bende diyet yapan biri değilim.aşırı olmasa da tatlı pilav vs yiyorum normalde de ama geç saatlerde yemiyorum.en azından iftardan sonra leslie yaparak aldığın kalorileri yakmış olursun sende.Merhaba bende 3 gündür Leslie 2 mil yapıyorum.ramazan ayı dolayısıyla,iftardan sonra yapıyorum.ilerleyen günlerde 3 mil e geçmeyi düşünüyorum.ramazan ayı sonrası 2 mil sabah akşam olmak üzere iki kez yaparım.ama yediklerime dikkat edemiyorum çünkü iftardan sonra tatlı yiyoruz genelde
3 mile digerlerine gore sure olarak daha uzun oldugu icin daha fazla kalori yakmanizi sagliyor ama zamaniniz benimki gibi azsa ya da hic spor yapamayacak kadar yorgunsaniz 1 ya da 2 mile da yapabilirsinizMerhaba bişey sormak istiyorum bu sabah leslie ye başladım 1 mil videosunu ve 2 mil videosunu yaptım hergün bu şekilde yapmayı planlıyorum etkisini görürüm diye düşünüyorum uygulayanlar yardımcı olabilir mi birde bişey daha sorucam 3 mile geçtiğimizde 1 ve 2 yi yapmayacakmıyız artık direkt 3 mile mi geçiş yapılıyor
Ben başlangıç olarak bu şekilde başladım sabah akşam yapıyorum toplamda 3 mil haftaya arttıracağım3 mile digerlerine gore sure olarak daha uzun oldugu icin daha fazla kalori yakmanizi sagliyor ama zamaniniz benimki gibi azsa ya da hic spor yapamayacak kadar yorgunsaniz 1 ya da 2 mile da yapabilirsiniz