Leslie ve Yürüyüş İle Zayıflama Günlüğüm

Ben Leslie ile çok iyi kilo vermiştim doğum sonrası. 1 yılda 20 kusur kilo vermiştim.gebelikte 40 kiloya yakın almistim.20 kilo leslie ile gitti sonra yemeyi duzene sokup sporu azalttim.sonrasi otomatik gitti zaten.annemle oglus koltukta cekirdeklerini alır oturur dizi izler bende aynı odada kulaklık takar PC den bu hatunu izleyerek spor yürüyüş vs yapardim ...düzenli yapabilende evet çok işe yariyor.ama istikrarlı olmak lazım .

Hoşgeldin canım nerelerdeydin?
Ben de iki ileri bir geri devam etmeye çalışıyorum :)
hoşbulduk canım..Hiç yoktan iyidir sen gene birşeyler yapmışsın bende o bile yok
sorma hastalıklar,çocuklar, başka problemler vs derken zaman geçiyor işte ama aklım hep burda..birde gitgide kilo alıyorum.iyice canım sıkılıyor. 15 tatilde memlekete gidip geldik.3 kilo almışım..insan 15 günde 3 kilo alır mı ya..bir süre bakacağım spora rağmen azalma olmazsa doktora gideceğim kan tahlili yaptıracağım..bugüne kadar böyle birşey başıma gelmemişti..gerçi bu sene kilo vermede zorlamıyordum ama 15 günde 3 kiloyu görünce yok artık dedim..

Ödemdir o. Yağa dönüşmeden önlemini alırsan hemencecik gider. Ben 3 haftada 5 kilo alan bir insanım mesela :)) ama normale dönünce çoğu hemen gider, birazı evet kalıyor maalesef.

Bende bugün 3 mil yaptım..cumartesi günü de bol bol hareket etmeye çalıştım ama dün gezmeye gittik ve yedik içtik..bir ileri iki geri yani..1 haftada da yarım kilo vermişim.bence iyi bir sonuç yine de..
Ben deli gibi yiyorum
Şu spor sadece “az” kilo almama yardımcı olabilir. Kilo vermeyi ya da korumayı geçtim. Böyle yersem zaten kilo alacağım ama az alacağım

Ben deli gibi yiyorum
Şu spor sadece “az” kilo almama yardımcı olabilir. Kilo vermeyi ya da korumayı geçtim. Böyle yersem zaten kilo alacağım ama az alacağım
Bu aralar bende aynı durumdayım aslında..çok fazla yeme isteğim vardı ama geçen gün gençlik resimlerime denk geldim..nasıl fıstık gibiymişim..tabi ki o zamanlarda olduğum gibi olamam ama şimdiki gibi de olmak istemiyorum..70 lerden inmeyi düşünürken tatil dönüşü 80 î gördüm ya..nasıl kötü oldum anlatamam..şimdi yediklerimi azaldım hareketi artırdım ama bakalım ne kadar devam edebileceğim

Tesadüf olabilir mi... ben de daha az önce eski resimlere baktım.. aah gençlik bir başka. Ben de öyle çok narin görünüyorum. 9-10 yıl öncesi fotoğraflara 30 yıl geçmiş gibi iç geçirerek baktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…