- 11 Nisan 2013
- 331
- 1.263
-
- Konu Sahibi bluedreams79
5 gündür leslie 3mil yapıyorum. Şimdi ise arkasına slim in 6 eklemek istiyorum. Daha etkili olur diye düşündüm ama dilim dısarda gezmekte istemiyorum. Bilemedim ne dersiniz☺
Çok sevinirim.hem birbirimizi motive ederiz belkiAcaba beraber yapsak mı ?
Bende bir haftadır Leslie boosted , 20 dakikalığını yapıyorum. Size katılmak isterim .
YuppiÇok sevinirim.hem birbirimizi motive ederiz belki..benim en büyük sorunum bir türlü devamlılık sağlayamamak..Ben de bu aralar 30 dk boosted fitnes videosu ile 20 dakikalık videolarından birini peşpeşe yapıyorum..kilo olarak yavaş gidiyor tartıda ama ben kilo vermiş hissediyorum
Ne zaman istersen..sonuçta ikimizde bir haftadır yapıyoruzYuppiçok mutlu oldum . Teşekkür ederim. O zaman bir tablo oluştururuz . Günlük olarak yaptıkça tik koyarız . Hem süreklilik olur, hem de birbirimizi destekleriz . Ne zaman başlayalım?
40 yaşındayımNe zaman istersen..sonuçta ikimizde bir haftadır yapıyoruzyalnız benim tablo yapma vaktim yok ve teknoloji konusunda benden daha iyi olduğunu hissediyorum .onu sen ayarla istersen.bu arada kaç yaşındasın acaba..Ne güzel bir haftada bir kilo vermişsin.benim metabolizmam yavaşlamış sanırım zor kilo veriyorum artık
40 yaşındayım( söylemesi ne zor ) evet tablo işi bende ama annemler yarın memleketten dönüyorlar . O zaman düzenli olarak Pazartesi desek olur mu ? Onlar varken yapmam biraz zor . Mesela bir hafta 2+2 mile yaparız . Daha sonra ki hafta boosted Belki sonra hızımızı alamayıp squash falan deneriz
Olur tabi..bende 41 yaşımdayım40 yaşındayım( söylemesi ne zor ) evet tablo işi bende ama annemler yarın memleketten dönüyorlar . O zaman düzenli olarak Pazartesi desek olur mu ? Onlar varken yapmam biraz zor . Mesela bir hafta 2+2 mile yaparız . Daha sonra ki hafta boosted Belki sonra hızımızı alamayıp squash falan deneriz