- 22 Haziran 2019
- 75
- 161
- 32
-
- Konu Sahibi bluedreams79
InşallahFırsatın oluyorsa açık havada yürümek ayrı bir güzel tabi..sonuçlarını almana da sevindim.devamı gelsin inşallah
Geliyorum bekle beni :))3 mil yapıldı
Hadi göreyim seni.Geliyorum bekle beni :))
Değişiyor..geçen ay daha çok internete leslie 3 mil yazdığımızda çıkan videosunu yapmıştım.bu hafta 4 mil ekspres yazan videosu vardı bende, onu yapıyorum ama 3 milde bırrakmak zorunda kaldım tamamını yapamadım..bazen internetteki 1-2 millikleri peşpeşe yapıyorum.Leslie in hangi videosunu yapiyosun canim
Teşekkür ederim canim. Akşamları yapsam da olur muaypare ackerman yukarıya eklediğim videoyu yapıyorum ben
En etkilisi sabah sporu diye duydum ama bence yapalım da ne zaman olursa olsun :))Teşekkür ederim canim. Akşamları yapsam da olur mu
Sabah sporu benim için imkansızEn etkilisi sabah sporu diye duydum ama bence yapalım da ne zaman olursa olsun :))
Zayıflamak için en az 3 mil yapılmasını söylüyorlar zatenSabah sporu benim için imkansız
Anca haftasonu. Aynen akşamları yapayım bunu da bari. 2mil boosted yapıyorum ama 3 mil daha etkili olacak gibi
Geçen ay benim yaptığımda buydu.arada değişiklik olsun diye başka videolarını da yapıyorum.
Ben 2 mil yapıp arkasına 30dkda pilates yapıyordum sadece3 mil mi yapsam acabaZayıflamak için en az 3 mil yapılmasını söylüyorlar zaten
Bence yaptığın güzel, devam et.Ben 2 mil yapıp arkasına 30dkda pilates yapıyordum sadece3 mil mi yapsam acaba
Toplamda kaç kilo verdiniz?Bugün de 4 mil yapıldı
Siz bana bakmayın bence.uzun zamandır yapıyor gibi görünüyorum ilk açılış tarihine bakınca ama devamlılığım olmadı.1 ay yapıp yapıp uzunca ara verip kilo aldıktan sonra yeniden başladım..hep bu şekilde oldu.ilk kez bu sefer 1 ayı geçtim ama bu seferde kiloyu vermeyi geçtim kilo almış görünüyorum.ama zayıflamış hissediyorum kendimi..incelmiş durumdayım.geçen yıllarda yaptığımda ayda yaklaşık 3 kilo veriyordum..düzenli yapıp 10 kilo verenleri biliyorum ama ..deneyin derim birşey kaybetmezsinizToplamda kaç kilo verdiniz?